Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Hálózati adattároló: 24 TB-os médiaszerver

Hálózati adattároló: 24 TB-os médiaszerver
Infovilág

A mobileszközök és felhőszolgáltatások megjelenése a mindennapi kommunikációt „azonnalivá” és kényelmessé tette. A számítógépeken, telefonokon és táblagépeken tárolt rengeteg adat kezelése gyakran kihívás elé állítja a felhasználókat.

A ZyXEL NAS540 személyes felhő révén egyszerűen, biztonságosan hozzáférhet tulajdonosa a távoli fájlokhoz –szinkronizálhatja és megoszthatja őket. A ZyXEL ingyenes dinamikus DNS (DDNS) -szolgáltatásának köszönhetően a a tárolóeszközt használó létrehozhatja a saját, személyes linkjét, amely bármely, az internetre kapcsolódó számítógépen átirányítja az NAS540-en tárolt adataihoz.

A zCloud 2.0 alkalmazás segítségével bármely Android- és iOS-eszközzel is hozzáférhetővé válnak a tárolt adatok, sőt nagyképernyős lejátszásuk sem akadály. Emellett az ownCloud alkalmazással az NAS540-en tárolt fájlok Windows, MAC OS X, Andriod, iOS and even Linux**** operációs rendszerű gépekre is szinkronizálhatók. A ZyXEL új eszköze továbbá kompatibilis az olyan népszerű felhő-platformokkal is, mint a Google Drive és társai.

Az 1,2 GHz-es dual-core CPU-nak és 1 GB DDR3 RAM-nak köszönhetően a ZyXEL eszköze intenzív és gyakori adatkezelést kínál. Két Ethernet LAN-, nagysebességű USB 3.0-port, valamint egy SDXC-támogatású SD-kártya is a NAS része. Az eszköz akár A készülék 130 MB/mp olvasási és 48 MB/mp írási sebességre alkalmas, pillanatok alatt feltölti a nagy felbontású fényképeket USB-meghajtóról, kameráról egyaránt.

A merevlemeztől függően akár 24 TB (!) tárolókapacitásra képes, azaz mintegy 6000 mozifilmet, négymillió zeneszámot vagy 6 millió fényképet képes tárolni egyidejűleg.

Címkék