Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Korlátlan barangolás és vezetékes telefon

Korlátlan barangolás és vezetékes telefon
Infovilág

Vodafone a most bevezetett Business Red Europe csomaggal itthon először kínál korlátlan roaming lehetőséget a sokat utazó vállalkozóknak az EU területén, sőt, január végéig az USA-ban is. A csomagban a természetesnek számító belföldi korlátlanság mellett havi 10 GB-os osztható adatforgalmi keret, egy vezetékes telefonszám, valamint egyebek között 100 percnyi, a tarifába foglalt, Európába irányuló nemzetközi hívás is szerepel.

A kevesebbet utazóknak szól a Business Red Plus csomag, ami a belföldi korlátlanság és 4 GB-os adatkeret mellett havi öt Európa Napijegyet és 50 perc nemzetközi hívást tartalmaz Európában.

A kisvállalkozásoknak kínált Vodafone Iroda szolgáltatásával virtuális szolgáltatóként belépett a vezetékes hangszolgáltatás piacára: ezzel a kis- és közepes vállalkozások számára teremti meg a folyamatos elérhetőséget, akár a meglévő vezetékes telefonszámon is. A kisvállalkozások által eddig használt vezetékes számok megmaradnak, és nincs több elkallódott hívás, hiszen a vezetékes szám mobilon csörög.

A kkv-k rugalmas, kiszámítható működését segítendő, a Vodafone elérhetővé tette az osztható internet-csomagokat. Mostantól az üzleti ügyfelek igény szerint használhatják fel a MultiNet csomagok adatmennyiségét okostelefonon és tableten. A hang alapú előfizetésbe épített adatmennyiség mellett nincs szükség még egy külön havidíjas internet-előfizetésre, az okostelefon mellett például egy táblagéppel is ugyanazt az adatmennyiséget lehet használni.

Címkék