Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A hálózatkutatás segíti az új vezetőket

A hálózatkutatás segíti az új vezetőket
Infovilág

Sági György, a CX-Ray ügyvezetője, a Gordio-csoport vezetője arról beszél majd, hogy miként lehet a hálózatkutatást a gyakorlatban alkalmazni a vezetők első 90 napjában. Amikor új vezető érkezik egy vállalat valamely területére, sokat segíthet, ha meg tudja ismerni a vállalat belső kapcsolódásait, hogy lássa, milyen „terepre” érkezett. Milyen módszerekkel lehet támogatni az introvertált és az extrovertált személyiségű vezetőt?

Az onboarding coaching emellett segítséget ad az első 90 nap illeszkedési folyamatához. Az új vezető napi frissítéssel kap információt arról, hogy hogyan alakul a kapcsolatrendszere a szervezeti szereplőkkel, hogyan sikerül a különböző hierarchia szintekhez kapcsolódnia, s ráirányítja a figyelmét azokra a kapcsolatokra, amelyeket még nem alakított ki, pedig a funkciójához elengedhetetlenek lennének. Ez az új koncepció és gyakorlati alkalmazása támogatja a kulturális illeszkedés kialakítását.

A program október 20-án 18,30-kor kezdődik az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtérben (Budapest, VI., Eötvös utca 10.)

További részleteket itt, tessék kattintani!

Címkék