Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 14. Az év 135. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739417. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

E-könyvolvasó fényképezővel

E-könyvolvasó fényképezővel
Infovilág

A különlegesen jó minőségű (nem véletlen, elvégre svájci cégről van szó!) e-könyv olvasókat és táblagépeket gyártó PocketBook vállalat a világon elsőként fényképezőgépet épített be legújabb termékébe, PocketBook Ultrába. Az 5 megapixeles, autofókuszú és LED-vakuval ellátott fényképezőgéppel – fényviszonyoktól függetlenül – kiváló minőségben rögzíthetők a kinyomtatott szövegek, amelyeket az e-könyvolvasó erre szolgáló alkalmazása felismer, és szerkeszthető formátumúvá alakít.

A mindössze 162,7×106,7×7,9 mm méretű PocketBook Ultra új generációs HD-felbontású, LED világítású E Ink Carta™ kijelzője a készülék teljes első felületét elfoglalja, így a fényképezőgép és a lapozógombok a készülék hátoldalán kaptak helyet, miáltal egy kézzel kezelhető az olvasó. A 4 GB-os belső memória és a microSD-kártyabemenet könyvtárnyi olvasnivaló tárolására alkalmas, az 1 GHz-es processzor és az 512 MB RAM a gyors lapozást segíti.

A svájci cég új e-könyv olvasója két tucat szöveg- és képformátumot támogat, és telepített ABBYY Lingvo® szótárral kínálja a gyártó. A készüléken MP3 formátumú zenék és hangoskönyvek is lejátszhatók.

A PocketBook Ultra felületébe épített mágnesekkel különféle kiegészítők rögzíthetők az e-könyvhöz. A készülék smaragdzöld, fehér és sötétbarna színekben kínálja magát.

A 2007-ben alapított, svájci székhelyű PocketBook a világ negyedik legnagyobb e-könyvolvasó-gyártója. A PocketBook E Ink technológiát használó e-könyvolvasók és androidos tabletek jelenleg 31 országban kaphatók. A vállalat saját kutatási és fejlesztési központjának köszönhetően elsőként vezette be a többi között a színes E Ink olvasót, valamint a víz- és porálló e-könyvet.

Címkék