Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tanpályára vitte nyerteseit az OMV – az idén újra 5 tengelyen, biztos kézzel

Tanpályára vitte nyerteseit az OMV – az idén újra 5 tengelyen, biztos kézzel
Infovilág

A fődíjat, az itthon készült Mercedest a veszprémi Csőszi Tibor vezethette haza. Az OMV a teljesítmény mellett elkötelezett a biztonságos vezetés iránt is, és vallja, hogy a preventív vezetéstechnikák ismerete növeli a vezetés élményét.

És ha már említtetett a drivingcamp Hungary gépkocsivezetés-technikai központ, ide kívánkozik egy másik hír is, amely szerint egymillió forintot nyer Magyarország legjobb kamionsofőrje, miközben hatalmas elismerést is szerez a szakmában. A NiT Hungary, azaz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága „5 tengelyen – biztos kézzel!” újra közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenyt hirdet. A rendezvény célja, hogy megtalálják a szakma legjobbját, továbbá hozzájáruljanak a még biztonságosabb közúti közlekedéshez, illetve a szakma elismertségéhez.

Nem a megtett kilométerek és az utakon eltöltött évek számítanak, hanem a tudás, a profizmus és az ügyesség; a magyar kamionosok augusztus 15-ig jelentkezhetnek a megmérettetésre. A győztest nettó 1 millió forinttal jutalmazza a NiT Hungary és az OBB, arról nem is beszélve, hogy ő lesz hazánk legelismertebb kamionosa.

A résztvevőknek először egy online selejtezőn kell szakmájukkal kapcsolatos kérdésekre válaszolniuk, ezt követően pedig az elődöntőkön, majd a döntőben már öt tengelyen bizonyíthatnak különféle ügyességi feladatok kreatív megoldásával. Az elődöntők: szeptember 20. és 21., Miskolc; szeptember 27–28., Budapest. A döntőt október 4-én rendezik a zsámbéki drivingcamp Hungary-n.

Címkék