Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kishantosi magosztás szerdán a budapesti Kossuth téren

Kishantosi magosztás szerdán a budapesti Kossuth téren
Infovilág

«A Greenpeace szeretné, ha Kishantos szellemisége, Kishantos „magjai” – mint a közösség számára fontos értékek megtestesítői – minél több otthonba eljutnának – írja a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Rodics Katalin, a Greenpeace regionális kampányfelelőse. – Ezért minden olyan terményt, amit a földeken tönkretettek, mi új életre szeretnénk kelteni.»

A Kishantoson még megmaradt bio-vetőmagokat április 23-án, szerdán 17–19 óra között Budapesten, a Kossuth téren, a Vidékfejlesztési Minisztérium előtt szétosztjuk. Jöjjön el, vigye haza és keltse életre Ön is a kishantosi biovetőmagot!

Azt szeretnénk, ha ezek a magok termékeny talajból szárba szökkenhetnének: legyen az egy „talpalatnyi föld”, egy erkélyláda vagy egy cserép.

Ültesse el, gondozza, vigyázzon rá; és ahányszor csak ránéz, emlékeztesse önt mindarra, amit Kishantos képvisel! Tartsuk életben a lakásunkban, kertünkben a növényeket addig, amíg a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ területén újra nem vethetünk és arathatunk.

Várjuk, ha az ön számára is fontos az ország természeti kincseinek, és közülük a legfontosabbnak, a magyar termőföldnek a védelme. Ha hisz még a közösség teremtő és megtartó erejében, és érték a szemében mindaz, amit Kishantoson létrehoztak. 

Címkék