Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

PlayStation4: virtuális valóság a Sonytól

PlayStation4: virtuális valóság a Sonytól
Infovilág

A Morpheus reprodukálni fogja a játékos kezét, olyan érzetet kelt, mintha valóban ő maga harcolna az ellenséggel, például egy kard segítségével. A Morpheus alkalmazza a Sony Computer Entertainment egyedi fejlesztésű 3D audió technológiáját is, amellyel a hang nemcsak körben, hanem alulról és felülről is hallható lesz, így élethűen ad majd vissza olyan hangokat, mint például a játékos léptei vagy a felette elrepülő helikopter. A hangrendszer emellett szintén követni fogja a fejmozgást, amely tovább fokozza a valóságérzetet a 360 fokos virtuális világban.

A megjelenés után 3 hónappal már több mint 6 millió eladásnál járó PlayStation4 konzol a vezeték nélküli kontroller, a PS Move és a Morpheus kiegészítőkkel áttörést fog hozni a szórakoztatásban, mind a kép- és hangélményben, mind a játékok irányíthatóságában, kezelhetőségében és tartalmában.

A jelenleg zajló San Francisco-i játékfejlesztői konferencia Sony-standján a látogatók nemcsak megtekinthetik, hanem négy bemutató játékkal ki is próbálhatják az eszközt. 

Címkék