Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 12. Az év 133. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739415. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Magyar nyelvű oldalt nyitott az 123RF fotóügynökség

Magyar nyelvű oldalt nyitott az 123RF fotóügynökség
Infovilág

Egymilliónál is többen használják a magyar piacon most megjelent 123RF.com fotóügynökség szolgáltatásait. „Az 123RF.com amerikai gyökerű nemzetközi cég, amely a világ 200 országában kínálja szolgáltatásait, a versenytársakhoz hasonló feltételekkel, de annál kedvezőbb áron. A vállalat felismerte, hogy az ügyfelei számára különösen fontos a személyes kiszolgálás, ezért magyar képviseletet, majd magyar nyelvű weboldalt is létrehozott, amely így a nap 24 órájában kielégíti az egyedi, speciális igényeket” – mondta Kardos Judit az 123RF.com hazai képviselője.


Az oldalon nemcsak külföldi fényképek, hanem magyarországi tartalmak, magyar fotósok képei is megtalálhatók.

Az internetet elárasztják a fényképek, ugyanakkor a felhasználásuk akár a legkisebb weboldalon is sérti a szerzői jogokat, amely büntetéssel jár. Az 123RF.com illusztrációs fotói által képszerkesztők, bloggerek, kisvállalkozások, vagy nagyobb hazai és multinacionális cégek is segítséget kaphatnak, s már akár 50 forinttól vásárolhatnak fényképeket weboldalukhoz, reklámkampányhoz vagy saját, egyéni célra is.

Az oldal illusztrációs fotói mellett mozgóképek, grafikák és hangulat szerint keresendő aláfestő zenék is megtalálhatók multimédiás tartalmakhoz, rádiós szignálokhoz, reklámfilmekhez vagy weboldalakhoz egyaránt, mindez a többi nagy, nemzetközi stockfotó-ügynökségtől eltérően használóbarát megoldással, anyanyelven és kedvező áron.

Címkék