Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 14. Az év 135. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739417. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Nagy tudású fényképezőgép-újdonságok

Nagy tudású fényképezőgép-újdonságok
Infovilág

Lumix TZ55:A Lumix TZ55 az első, dönthető LCD-kijelzős készülék a Panasonic Lumix TZ-sorozatában; segítségével bármilyen szögből fényképezhetünk. Az ultrazoom és a nagy érzékenységű, 16,1 megapixeles MOS-szenzor, valamint a Sonic Speed autofókusz (AF) kiváló minőségű képeket és videókat eredményez bármilyen körülmények között. Készítője a felvételeket rögtön meg is oszthatja okostelefonon vagy tableten keresztül.

Lumix LZ40 az ultrazoom-mezőny legújabb készüléke egyszerre nyújt kiváló képminőséget, kreatív funkciókat és hosszú üzemidőt – mindezt kézhez álló formában.

Kivételesen nagy, 42-szeres optikai zoomos és 22 mm-es ultra-széles látószögű objektívvel gyártják, három hüvelykes, 460 ezer képpontos LCD-kijelzője erős fényben is jól látható képet kínál.

A készülék tetején lévő „motion picture” gomb azonnal elindítja a dinamikus HD (1280×720p felbontású) -videofelvételt. A beépített optikai képstabilizátor gondoskodik arról, hogy a kézmozdulatok a fényképező és videó mód közötti váltások közben se okozzanak elmosódást, a kép éles marad.

Az LZ40 használata igazán könnyű a manuális és intelligens automata (iA) módok révén. Panoráma-módban már nemcsak horizontális, hanem vertikális panorámakép készítésére is alkalmas.

Panasonic SZ8.A Panasonic Lumix SZ8-as, feltűnően karcsú, kis méretű, akár ingzsebben is elférő, kimagasló hálózati integrációra alkalmas fényképezőgép kezdők számára.

Az iA (inteligent Auto) módban a Lumix SZ8 kiválasztja a helyzetnek leginkább megfelelő beállításokat, így a képek mindig élesek és kifejezőek. A fényképezőgépet 24 mm-es, ultra-széles látószögű objektívvel és 12-szeres optikai zoommal látták el. A Lumix SZ8 „motion picture” gombjával a HD videók felvétele egyetlen kattintással megkezdhető. A beépített WiFi-vel gyorsan és könnyen (okostelefonon vagy tableten keresztül) megoszthatók az elkészült képek, videók.

A Panasonic bemutatta az új Leica DG Nocticron 42,5 mm / F1.2 ASPH. / POWER O.I.S. (H-NS043) mikro négyharmados szabványra épülő (35 mm-es filmes megfelelés: 85 mm), Lumix G fényképezőgépekhez készült objektívet. A „Nocticron” nevet a Leica Camera AG az új objektív megkülönböztetésére vezette be. Az objektív rendkívül gyors, F1.2 rekesznyílású, és beépített optikai képstabilizátorral (POWER O.I.S.) rendelkezik.

Címkék