Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Rendőrért kiált: csalók a Tigáz ellátási területén

Rendőrért kiált: csalók a Tigáz ellátási területén
Infovilág

A társaság tudomáa szerint a csalók magukat a Tigáz-DSO Kft./Tigáz Zrt. munkatársainak kiadó személyek; felkeresik a gyanútlan ügyfeleket és azt a tájékoztatást adják, hogy minden gázfelhasználónak kötelező szén-dioxid-riasztó készüléket vásárolnia. A helyszínen kísérletet tesznek akár több tízezer forint átvételére, de ha nincs ennyije a megtévesztett fogyasztónak, kevesebbel is megelégszenek előleg gyanánt. Az így „megvásárolt” készülék kiszállítását későbbre ígérik. Tevékenységük dokumentálására kitöltetnek egy formanyomtatványt is, melyet az ügyféllel aláíratnak és le is pecsételnek.

A Tigáz Zrt. és a Tigáz -DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy sem a társaság munkatársai, sem megbízott külső vállalkozói nem vesznek át fogyasztási helyen készpénzt, illetve a túlfizetéseket sem térítik vissza személyesen, valamint nem foglalkoznak szén-dioxid-érzékelők értékesítésével. A be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött (a társaság nevét feltüntető és megfelelő azonosítóval ellátott) csekken bonyolítja le. A hitelesítési célú mérőcsere pedig ingyenes.

A Tigáz Zrt. és a Tigáz -DSO Kft. kéri az ügyfeleit, hogy ne hagyják magukat megtéveszteni, becsapni; ha ilyen próbálkozással találkoznak, azonnal hívjanak rendőrt.

 

 

Címkék