Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Jobb élet, jobb világ: a Panasonic az IFA-n

Jobb élet, jobb világ: a Panasonic az IFA-n
Infovilág

 LUMIX DMC-GX7.Jobb élet a felhő segítségével: az üzleti élet legkülönfélébb területein, az audiovizuális (AV) berendezésektől az otthoni gépekig, a Panasonic egy sor koncepciót kínál a jövőbeni még kényelmesebb életvitelhez, amely a felhő alapú technológiák révén valósul meg. 

A Panasonic bemutatja a világ legvékonyabb, 20 hüvelyk átlójú, 4K felbontású tabletjét, a 4K OLED képernyőpanel prototípusát. Bemutatkozik Berlinben az „RGB all-printing method” nyomtatási megoldás, a 4K upscale (felkonvertálás) képes blu-ray lejátszó, valamint felvevő, illetve a 4K kézikamera prototípusa.

A digitális audió-videó területen a Panasonic egy sor vadonatúj technológiát a világon elsőként kínál a fogyasztóknak:

- A Smart VIERA TX-L65WT600, a világ első Ultra HD tévékészüléke 4K felbontással és 50/60 Hz képfrissítéssel, HDMI 2.0, valamint DisplayPort 1.2a csatlakozóval.

- A LUMIX DMC-GX7, a világ első DSLM-fényképezőgép-váza, amely megkönnyíti a fényképezést a beépített, 90 fokkal elforgatható élőképet mutató keresővel.

- Az SC-NA30 és SC-NA10 vezeték nélküli hordozható Bluetooth hangszórók pedig a leghosszabb lejátszási időt kínálják a zenehallgatás szerelmeseinek.

Az IFA-látogatók kipróbálják a teljesen személyre szabható, az idén januárban bemutatott „Smart VIERA my Home Screen” okostévés kezdőképernyőt, amellyel a néző teljesen a saját igényeire szabhatja a készülék kezelőfelületét.  Az előre telepített kezdőképernyőt szoros együttműködésben fejlesztették a világ vezető tartalomszolgáltatóival avégett, hogy a használók minden eddiginél könnyebben, gyorsabban és kényelmesebben férjenek hozzá a kedvenc tartalmaikhoz. 

Címkék