Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

AC-szabvány – gondolatgyors vezeték nélküli routerek

AC-szabvány – gondolatgyors vezeték nélküli routerek
Infovilág

A D-Link új termékcsaládja megbirkózik napjaink leggyakoribb és legfrusztrálóbb vezeték nélküli csatlakozási nehézségeivel, legyen az a kapcsolat megszakadása a legfontosabb fájlok küldése közben vagy éppen egy online küzdelem (játék!) döntő pillanatában. Az új vezeték nélküli AC-termékvonal valamennyi tagja támogatja a D-Link okosfelhő szolgáltatásait, melyekkel pc-ről vagy mobilkészülékről felügyelet alatt tartható az otthoni hálózat.

A termékcsalád zászlóshajója a Wireless AC1750 kétsávos Gigabit Cloud Router AC SmartBeam funkcióval (DIR-868L). A (gyakorlatban gigabites vezeték nélküli sebességre képes) AC1750-es technológiával ez a világ leggyorsabb felhőrouter-terméke. A gyártó tájékoztatása szerint a vezeték nélküli rugalmasság és a kiemelkedő sebesség sosem látott ötvözete kifejezetten HD médiafolyam- és onlinejáték-alkalmazásokhoz négy gigabites porttal kiegészítve. Az USB-portra csatlakoztatott tárolók tartalma – legyenek filmek, zenék vagy egyéb fájlok – bárhonnan, akár egy iPhone-ról vagy Androidos mobilkészülékről is elérhetők.

A termékcsalád két másik tagja, a Wireless AC1200 kétsávos Gigabit Cloud Router AC SmartBeam funkcióval (DIR-860L) illetve kistestvére, a Wireless AC1200 kétsávos Gigabit Cloud Router (DIR-850L) is háromszor akkora sebességre képes, mint a jelenlegi, Wireless N300-as eszközök. A négy gigabites portra játékkonzolok vagy okostévé-készülékek is csatlakoztathatók. A DIR-860L az AC SmartBeam™ technológiának köszönhetően képes meghatározni a routerhez csatlakoztatott Wi-Fi eszköz pontos helyét, és abba az irányba összpontosítani a vezeték nélküli jelet. Így a helyiség (lakás) olyan pontjain is kiváló a netkapcsolat, ahol mindaddig ezt nem sikerült megoldani.

A termékcsalád a Wireless AC750 kétsávos Cloud Routerrel (DIR-810L) válik teljessé, amely a mai kétsávos routerek áráért kínál az AC-technológiával elérhető nagyobb sebességet.

A vezeték nélküli AC-termékcsalád a D-Link Wireless AC kétsávos USB adapterrel (DWA-182) és a Wireless AC kétsávos USB Nano adapterrel (DWA-171) teljesedik ki, miáltal az eddigi, gyárilag Wireless AC-adapterrel nem szerelt készülékeken is elérhetővé válik az AC-sebesség.

A Wireless AC-technológiáról, előnyeiről és a termékekről részletesen itt, tessék kattintani!

Címkék