Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Okostelefonon is Lipóti Pékség

Okostelefonon is Lipóti Pékség
Infovilág

A Lipóti Pékség célja, hogy – miközben receptjeiben, gyártástechnológiájában és termékkínálatában a magyar hagyományok követője – modern és újszerű marketingeszközökkel megszólítsa az okostelefon-használók egyre szélesebb rétegét is, emlékezetes ügyfélélményt nyújtva minden korosztály számára.

Dr. Tóth Zoltán, a Lipóti Pékség ügyvezetője: „A mobiltelefonok elterjedésével óriási lehetőségek nyíltak meg a magunkfajta vállalkozók számára az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás területén. Az alkalmazásfejlesztés fontosságára a győri Pannako cég hívta fel figyelmünket, így jutottunk el az AppKreátor szolgáltatáshoz. Az alkalmazások az üzleti életben rendkívül ügyfél közeli kommunikációt tesznek lehetővé, ezáltal is növelve az elkötelezettségüket, valamint a termékek és szolgáltatások értékesítését is. Az alkalmazásunk segítségével a vásárlóink a közösségi médiában is véleményt formálhatnak. Ezáltal növelhető cégünk hírneve, ismertsége, illetve sokkal gyorsabban, rugalmasabban tudunk reagálni a vevők kéréseire. Folyamatosan töltik le az érdeklődők applikációnkat, még túl sokat nem tudunk mondani a használatával kapcsolatban, hiszen csak nemrég indítottuk el, de biztosak vagyunk benne, hogy sikerül ezzel is megszólítanunk az okostelefon-használók széles táborát.”.

A Lipóti Pékség által igénybe vett AppKreátor online, felhő alapú mobil alkalmazást készítő és üzemeltető szoftver mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt teljes értékű megoldást saját alkalmazás kialakítására. Az AppKreátor az Attrecto Zrt. fejlesztésével vált a Magyar Telekom által a Lipóti Pékségnek is ajánlott szolgáltatássá. A Lipóti Pékség applikációja a mai kornak megfelelő platformokon (iOS, Android, Windows 8) egyaránt elérhető, és letölthető az Apple AppStore-ban, Windows Store-ban, és a Google Playen.

Címkék