Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

LEGO lányoknak, akár szülinapra

LEGO lányoknak, akár szülinapra
Infovilág

Heartlake Cityben mindenki az első szülinapot ünnepli. A bemutatkozó év után a világhírű gyártó úgy döntött, hogy bővíti a barátnős történetet, és a rajongókat új eseményekkel és szereplőkkel ajándékozza meg.      

A soron következő LEGO-sorozat az iskola utáni szabadidőt minden bizonnyal a nap fénypontjává fogja varázsolni. A lányok ugyanis rendkívül ötletesek, szeretik a babáikkal eljátszható történeteket, ezért fonódnak össze a lányok számára készített építőelemek a Heartlake City-i barátnők történetével.

Új szereplők is színre lépnek, elbűvölő kisállatok: Olivia kiscsikót kap, amelyet gondoznia kell. A LEGO Friends kisállatkészlete is kombinálható, lehetőséget ad a gyerekeknek saját, végtelen történeteik eljátszására.

A LEGO Friends most először köti össze a valós és a virtuális világot. A lányok virtuálisan is gondoskodhatnak teknőseikről, sünijeikről és más kedvenceikről vagy további használati útmutatót tölthetnek le a oldalról.

A LEGO Friends termékcsalád tavaly jelent meg alapvetően lányokra szabott márkaként, az 5–10 évesek érdeklődésére számít.

Címkék