Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

PowerShot SX280 HS ás SX270 HS új generációs DIGIC 6 processzorral

PowerShot SX280 HS ás SX270 HS új generációs DIGIC 6 processzorral
Infovilág

 

A Canon vadonatúj DIGIC 6 képfeldolgozási technológiáját 20-szoros optikai zoommal egyesítő modellek ideális társak utazáshoz, hiszen a tájképektől kezdve a családi nyaralásig minden esemény kiemelkedő részletességgel megörökíthető velük, és 60 kép/mp sebességű Full HD videókat is rögzíthetünk. A PowerShot SX280 HS beépített Wi-Fi funkciójával nemcsak


A HS System rendszer az új DIGIC 6 processzort egy 12,1 megapixeles, nagy érzékenységű CMOS-érzékelővel párosítva készít páratlan minőségű képeket gyenge megvilágítás mellett is, minimális elmosódottsággal és zajjal, széles dinamikatartománnyal – tökéletes például a naplementék megörökítésére. A DIGIC 6 processzor és a HS System használatával ISO 6400-as érzékenységen is lehet fotózni, egyedülálló eredményekkel. könnyedén lehet fényképezni útközben, hanem a képek azonnal megoszthatók: a fényképező azonnal csatlakoztatható más készülékekhez, például táblagépekhez, pc-khez vagy okostelefonokhoz.

A négy lépésben állítható optikai képstabilizátorral (IS) ellátott, 25 milliméteres, nagy látószögű, 20x optikai zoomos Canon objektívjének köszönhetően a PowerShot SX280 HS és PowerShot SX270 HS szélsőséges pozíciókban alkalmas a képek elkészítésére. A ZoomPlus technológia digitálisan bővíti ki a zoomot 40-szeresre, ugyanakkor megőrzi az éles, részletekben gazdag felbontást: úgy jutunk még közelebb az eseményekhez, hogy közben megtartjuk a tisztes távolságot.

A PowerShot SX280 HS Wi-Fi funkciójával a legemlékezetesebb pillanatok megoszthatók a családtagokkal és barátokkal: képeinket feltölthetjük tárhelyünkre, elküldhetjük a közösségi oldalakra vagy a csatlakoztatott eszközökre, és akár biztonsági mentést is készíthetünk.

Az útjukat követni, vagy a tökéletes felvétel helyére pontosan emlékezni kívánók számára ideális a PowerShot SX280 HS beépített GPS-vevővel, amely automatikusan rögzíti minden egyes képhez és videóhoz a helyi időt és a hely pontos koordinátáit, ahol készült. A beépített GPS-naplózási funkció meghatározott időnként rögzíti a fényképezőgép helyét utazás közben, az A-GPS funkció pedig a Wi-Fi-n keresztül tölt le kiegészítő GPS-adatokat, ami nagymértékben csökkenti a műholdas jel észleléséhez szükséges időt.

Villámgyorsan lehet váltani az álló- és mozgóképek rögzítése között, és Full HD (1920x1080p) felbontású videókat készíteni sztereó hanggal. A nagyfelbontású video-feldolgozási technológia (30 kép/mp) és a DIGIC 6 pedig továbbfejlesztett zajszűrése biztosítja a Full HD videókban a képminőséget. Az optikai zoom videózás közben is használható. A mozgás közben felvett videók élességéről és elmosódás megakadályozásáról az intelligens képstabilizátor technológia dinamikus üzemmódja gondoskodik. Ez öttengelyes képstabilizálást alkalmaz és még több fajta, a gép rázkódásából származó hibát képes javítani – például a járás közbeni felvétel során oly gyakori gépbillegést és párhuzamos rázkódást –, így még precízebbek lesznek a felvételek.

A képek a világos, 7,5 cm-es, PureColor II G LCD-képernyőn tekinthetők meg. A kijelzőnek edzett üvegborítás ad extra tartósságot és védelmet; a nagy kontraszt és a Quick Bright technológia révén tűző napfényben is hibátlanul visszajátszhatók a videók.

A kis gépekkel könnyen készíthetők jó felvételek, a Canon Smart Auto üzemmódja 58-féle kompozíciót képes felismerni és meghatározni hozzá a legmegfelelőbb beállításokat a legjobb eredmény elérésére. Az új Hibrid automata üzemmód négy másodpercnyi anyagot rögzít minden felvétel előtt 720p felbontásban, majd a Smart Auto technológiával határozza meg a legjobb beállításokat a tökéletes felvétel készítéséhez. A négy másodperces klipek egybefűzésével „színfalak mögötti” történet áll össze az aznap készült képekről. Az állóképek a hét szűrő – mint például a Halszemhatás vagy a Miniatűr – egyikével is átalakíthatók.

A tapasztalt fényképészek teljes mértékben át is vehetik a fényképezőgép beállításainak szabályozását. A speciálisabb üzemmódokban – például a zársebesség és a rekesz állítását lehetővé tévő Tv és AV módokban, illetve a teljes manuális vezérlés bekapcsolásakor – a használó kipróbálhatja alkotóképességét és csiszolhatja tudását ezekkel a rendkívüli teljesítményű, mégis kompakt fényképezőgépekkel.

Címkék