Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megtartotta közgyűlését a MABISZ

Megtartotta közgyűlését a MABISZ
Infovilág

A 31 tagú Magyar Biztosítók Szövetsége éves rendes közgyűlése egyhangúan elfogadta a szövetség, valamint a MABISZ gépjármű-kárrendezési iroda (MABISZ GKI) 2012-i beszámolóját.  

A szövetség az alapszabályban foglaltaknak megfelelően háromévente új vezetőséget választ. Ennek értelmében a szervezet nyolctagú elnökségének tagjává megválasztották Bartók Jánost, a MetLife elnök-vezérigazgatóját, Cornelia Comant, az ING Magyarország elnök-vezérigazgatóját, Erdős Mihályt, a Generali-Providencia Biztosító vezérigazgatóját, Kisbenedek Pétert, az Allianz Hungária Biztosító elnök-vezérigazgatóját, Lehel Gábort, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatóját, Yann Armand Ménétriét, Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatóját, Pandurics Anettet, a Magyar Posta Biztosító és a Magyar Posta Életbiztosító elnök-vezérigazgatóját és Zatykó Pétert, az Aegon Magyarország elnök-vezérigazgatóját.

Az elnökség tagjai a szövetség elnökévé Pandurics Anettet, elnökhelyettesévé Erdős Mihályt választotta. Az elnök és az elnökhelyettes megbízatása 2016. március 4-éig szól.

Címkék