Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

4G/LTE-megoldások a mobil-világkongresszuson

4G/LTE-megoldások a mobil-világkongresszuson
Infovilág

A fémházas DWR-855 Coolbox HSPA+ router és DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA router ipari használatra készült. A vezeték nélküli hálózatok vezető gyártójaként a D-Link teljes termék- és szolgáltatáspalettával robbant be a legújabb 4G/LTE mobileszközök piacára. A 4G/LTE piacon egyedülálló módon minden terméket felhő-funkcionalitással is felvértezett a gyártó. Ez az a sebesség, amellyel a mobileszközök valós idejű kapcsolatot tarthatnak fenn az otthoni személyes felhőben tárolt adatokkal és az otthoni hálózattal. 

„A D-Link felmérte a szolgáltatók valamint a felhasználók széleskörű igényeit, és olyan megoldásokat fejlesztett ki, amelyek mindkét kör kérdéseire választ adnak. Lehet, nagy szó, de a technológia kínálta sebesség és teljesítmény gyökerestől változtathatja meg a kapcsolódásról alkotott elképzeléseinket – emelte ki a 4G/LTE technológia lehetőségeit GK Lee, a D-Link mobilszolgáltatói üzletágát vezető alelnöke. – A 4G/LTE technológia pontosan arra kínál megoldást, ami eddig a legnagyobb akadálya volt a mobilitásnak.”

A DWR-926 LTE 11ac DECT IAD a jövő LTE-alapú otthonának központi eszköze.A DWR-926 LTE 11ac DECT IAD a jövő LTE-alapú otthonának központi eszköze. Egyszerre négy DECT-készüléken támogatja a VoLTE-hívásokat, Gigabites 11ac vezeték nélküli csatlakozást teremt a WiFi-eszközök számára HD videofolyamhoz, online játékokhoz, IP-kamerákhoz, 4 Gigabites portjára pedig Cloud NAS-tárolók csatlakoztathatók. Az eredmény: olyan otthoni szórakoztató központ, ahol a tárolt filmek, zenék bármely lejátszón vagy okostévén, egyszerre akár több készüléken lejátszhatók miközben adatforgalmi díj mellett hang- és videóhívásokat folytathatunk, és valamennyi otthoni eszközünket és adatunkat távolról, akár egy okostelefonról is elérhetjük.

A D-Link 4G mobil NAS routere a személyes felhőt hozza el egyetlen termékben. Otthoni verziója világító talpával bármely polcon díszként is megállja a helyét, akkumulátoros kivitelben pedig folyamatosan magunknál tarthatjuk. Gombnyomásra WiFi-hotspotot hozhatunk létre, kibővíthetjük a meglévő Wi-Fi hálózat lefedettségét vagy fájlokat oszthatunk meg vele.

A 4G-VDSL Hibrid Gateway integrálja a 4G- és a VDSL-technológia előnyeit otthon. Az élő videófolyamok és a mind nagyobb fájlok továbbítása napról napra nagyobb kihívás a telekommunikációs szolgáltatók számára. A D-Link 4G‐VDSL Hibrid Gateway két, nagysebességű és megbízható internet-elérési utat ötvöz egyedülálló terhelés megosztási lehetőségekkel. Dinamikusan képes a forgalmat a két irány között átirányítani, QoS-szolgáltatást biztosít az IP-forgalom számára és végső soron garantálja a triple-play szolgáltatások élményét a használók számára.

A fémházas DWR-855 Coolbox HSPA+ router és DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA router ipari használatra készült. 4G LTE WAN- és WLAN-felülettel, failover funkcióval, always-on kapcsolattal, redundáns WAN-linkekkel és VPN-kapcsolattal rendelkeznek, így bárhol, ahol 4G LTE kapcsolat elérhető, ott képes minden üzleti feladattal megbirkózni. 

Címkék