Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Panasonic: új tagok a LUMIX-családban

Infovilág

Lumix TZ40.A Panasonic LUMIX TZ40 az „utazó zoom” kategória legnagyobb tudású és legsokoldalúbb képviselője, ötvözi a fényképezőgép és videokamera legjobb tudását. Kimagasló képminősége és továbbfejlesztett, 18,1 megapixeles szuperérzékeny MOS-képérzékelője 20-szoros optikai zoommal társul, valamint 50p Full HD videófelvételek készítésére is képes.

Azoknak, akik csak a kiváló képalkotási képességeket igénylik a web2 nélkül, a LUMIX TZ35 a kedvezőbb árú, de kompromisszumok nélküli megoldás, ugyanazokkal a képalkotási képességekkel, 16,1 megapixeles MOS-szenzorral.

A LUMIX FT5 azoknak készült, akik nehéz terep- vagy időjárási körülmények között, akár víz alatt, akár egy sziklamászás közben örökítik meg a látottakat. A fényképező 16,1 megapixeles szenzora 1920×1080 felbontású Full HD videót rögzít, WiFi és NFC-segítségével kapcsolódhat más eszközökhöz. Az FT5 mellett a FT25 kamera is megjelent: hét méterig vízálló, másfél méterről leejthető és hasonlóan az FT5-höz, bírja a hideget, hogy például síelés közben is remek képek készüljenek vele.

Lumix LZ 30.A LUMIX LZ30 bridge fényképezőgép 35-szörös optikai zoomja mindent közel hoz; lencséjének felbontása 16,1 megapixel. A 25 mm-es nagylátószög révén körülbelül kétszer akkora képalkotási felületet kínál, mint egy normál, 35 mm-es nagylátószögű objektív.

A LUMIX XS1 a vékony kamerák kategóriájában kiemelkedő: 16,1 megapixeles szenzorral és mindössze14 milliméter vastag házzal ezt a modellt elsősorban azoknak az okostelefon-használóknak tervezték, akik a mindennapi fotós tevékenységükben szeretnének magasabb szintre lépni.

A készülék használója a képeket az exponálás előtt olyan hatásokkal teheti egyedivé, mint a Pop, a Retro, vagy épp a Miniature.

A kategóriában további két modell is megjelenik: a LUMIX FS50 és a LUMIX F5. Az FS50 az XS1-gyel azonos teljesítményű, de beépített kreatív szűrők nélkül, egy picit nagyobb készülékben. Az F5-ös megbízható alapfunkciókat kínál, felbontása 14,1 megapixel.

Lumix FT5.

DMC SZ3.A Panasonic legújabb, univerzális kompakt fényképezőgépe, a LUMIX DMC-SZ9 minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó családi eseményekről, baráti társaságok legszebb pillanatainak megörökítéséről, vagy épp a jól megérdemelt szabadság dokumentálásáról. A 16,1 megapixeles MOS képérzékelő 10-szeres optikai zommal és a Leica-lencsékkel kiváló minőségű képeket szavatol. Előre programozott 14-féle hatással lehet egyedivé varázsolni a képeket, amelyek a WiFi-kapcsolaton át azonnal meg is oszthatók.

Testvére, a LUMIX DMC-SZ3 hasonlóan szép külső mellett tudja mindezt, néhány funkciót azonban nélkülöz, mindezt a sokkal kedvezőbb árért. 

Címkék