Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Díjnavigátor, a „hitelesített” kgfb-kalkulátor

Díjnavigátor, a „hitelesített” kgfb-kalkulátor
Infovilág

„Általános tapasztalat, hogy az eltérő kalkulátorokon gyakran eltérő díjakat kalkulálhat magának az autós – hangsúlyozza Molnos Dániel, a MABISZ főtitkára. – A Magyar Biztosítók Szövetségének díjnavigátora olyan  eszköz, amely teljes átláthatóságot kínál, az ügyfelek elfogulatlan tájékoztatását szolgálja s emellett üzleti érdekektől mentesen működik” – teszi hozzá a főtitkár.

A szakmai szövetség által kifejlesztett internetes eszköz látványos kezelőfelülettel és átfogó kitöltési segédlettel várja az ügyfeleket ezen az oldalon. Az eszközt a szakmai szövetség üzemelteti, így teljes mértékben megbízható, szakmailag ellenőrzött és megalapozott információkat szolgáltat.

A legnagyobb európai biztosítási piacokat képviselő német és francia szövetség elismerését is elnyert díjnavigátor programja a termék kiválasztása után közvetlenül az adott biztosító internetes értékesítési oldalaira navigál. A kalkulátorok egy része a baleseti adó nélkül számított díjat jeleníti meg, a díjnavigátor ezzel szemben mindig az ügyfél által ténylegesen fizetendő, bruttó  összeggel számol.

„Az idei kampány az első jelek szerint érezhető, ám a múlt években tapasztaltnál jóval enyhébb díjcsökkenést hozott. Emellett az autósok ötödének már év közben van a biztosítási évfordulója, ezért várhatóan tovább csökken majd azoknak száma, akik az év végi kampányban biztosítót váltanak.

Az idei kampányban azoknak az autósoknak kell dönteniük az esetleges biztosítóváltásról, akiknek 2013. január 1-jére esik a szerződéses évfordulójuk, illetve egy átmeneti rendelkezés alapján – 2013. január elseje és 2013. március elseje közötti időszakban van.

Címkék