Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Budapest Calling – állások ezreit kínálják az ügyfélszolgálatok

Budapest Calling – állások ezreit kínálják az ügyfélszolgálatok
Infovilág

A nemzetközi esemény kiváló alkalom az újdonságok, újítások bemutatására, tapasztalatcserére, üzleti és személyes kapcsolatteremtésre. A Humán Erőforrás Alapítvány (HEA) által szervezett rendezvény az idén minden eddiginél több látogatót és kiállítót – köztük magyarországi képviselettel nem rendelkező vállalatokat, olyanokat, amelyeket eddig nem mutatkoztak be Magyarországon – vár, ezzel is bizonyítva, hogy a call center-szolgáltatásokban hazánk „nagyhatalommá” válhat.

A Budapest Calling rendezvénysorozat a múlt két évben bizonyította létrehozóinak szándékát, és a hazai elektronikus szolgáltatói szegmens meghatározó rendezvényévé vált. Az idei, a harmadik kiállítás célja, hogy felemelje és bemutassa a call és contact center szakmát annak teljességében és a megfelelő irányban alakítsa a szakmával kapcsolatos, néha téves véleményeket.

A tavaly októberi rendezvényen 300 cég képviseltette magát, az idén több, mint 500 vállalat megjelenésére lehet számítani, ami bizonyítja a kiállítás szakmán belüli elfogadottságát. A Hungexpo A pavilonjában lesz a kiállítás, amire mintegy 2500 hazai és külföldi látogatót várnak a szervezők.

A Budapest Calling nemzetközi szakkiállítás számos szektort és szakterületet érint az ott kínált szolgáltatások bemutatásával. Ilyen egyebek között az IT, a HR, a marketing, az erőforrás-desztináció, a business-profitabilitás, az infrastruktúra, a hardverpiac, valamint a civil szervezetek. A szervezők pályakezdőknek és fogyatékkal élőknek is munka- és karrierlehetőséget kínálnak, ugyanis a válság évei alatt a telefonos ügyfélszolgálati szakma folyamatosan bővül, jelenleg is több ezer új betöltetlen állás van ebben a szektorban Magyarországon.

Címkék