Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Telenor egyedülálló szolgáltatása: jogtiszta zeneletöltés

A Telenor egyedülálló szolgáltatása: jogtiszta zeneletöltés
Infovilág

Országszerte elérhető Hipernet hálózatának fejlesztése után sem lassít a Telenor. A mobilszolgáltató mostantól olyan extra tartalomszolgáltatást kínál ügyfeleinek, amellyel még élvezetesebbé és teljesebbé válik a mobilinternetezés élménye. A Deezerrel együttműködés nyújtott zenei szolgáltatással az előfizetők az interneten keresztül több mint 18 millió kiváló minőségű, mobiltelefonon, táblagépen, számítógépen is hallgatható zeneszámhoz férnek hozzá.

Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója újságírók előtt kijelentette: „A mobiltechnológia fejlődése új távlatokat nyit a kötöttségek nélküli internetezésben. Egyre többen döntenek stabil és gyors Hipernet hálózatunk mellett: alig több mint egy év alatt megdupláztuk mobilinternet előfizetőink számát. Sőt, a mi ügyfeleink forgalmazzák a legtöbb adatot, ami azt jelenti, hogy a tartalomfogyasztás terén is egyre aktívabbak, ezért a sebesség mellé mostantól olyan extra tartalmat kínálunk, mellyel ügyfeleink még jobban ki tudják használni hálózatunk és eszközkínálatunk előnyeit. A mobil zeneszolgáltatás nemzetközi szinten dinamikusan növekvő piac és mi Magyarországon is az igények ugrásszerű növekedésére számítunk, valamint arra, hogy egy éven belül több tízezer ügyfelünk használja majd ezt a szolgáltatást. A zeneszolgáltatást további hasonló szolgáltatások követik majd a közeljövőben”..

Axel Dauchez, a Deezer vezérigazgatója hozzátette: „Hiszünk a zene erejében, ezért nagy öröm számunkra, hogy zenei streaming szolgáltatásunkat a Telenorral együttműködésben a magyar zenerajongók milliói számára tehetjük elérhetővé. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a használók kedvenc zenéjüket környezetükkel is megoszthassák. Ezért a Deezerrel a zenehallgatás nemcsak helytől és eszköztől függetlenül élvezhető, hanem valódi közösségi élményt is nyújt. Bízunk benne, hogy a helyi tartalmakat és saját, népszerű válogatásainkat a magyar közönség is szívesen fogadja majd”.

A szolgáltatással a használók egyszerűen és megfizethető áron válogathatnak a hazai szerzői jogvédő iroda, az Artisjus által is elismerten jogtiszta, online elérhető zeneszámok egyedülálló kínálatában. A szolgáltatás minél szélesebb körű ismertsége segítséget jelenthet a legális digitális zenehallgatás hazai elterjedésében, így a Telenor mostantól új oldalról is támogatja a hazai zenekultúrát.

A Deezer tartalmai a felhő alapú működésnek köszönhetően bárhol, bármikor kényelmesen elérhetők. A hatalmas választékból pedig saját listák hozhatók létre, és a mobileszközre vagy akár az asztali számítógépre letöltve internetkapcsolat nélkül is lejátszhatók. A Deezer közösségi funkcióival a kedvenc dalok megoszthatók az ismerősökkel a Facebookon, és valós időben követhető, valamint közvetlenül le is játszható a mások által hallgatott zene.

A szolgáltatást a Telenor valamennyi ügyfele havidíj nélkül próbálhatja ki az év végéig, sőt ebben az időszakban a Deezer zenehallgatáshoz kapcsolódó adatforgalom is ingyenes.[1] A zeneszolgáltatás jövőre 1390 forintos havidíj mellett vehető majd igénybe, de a Telenor a többlet tartalomszolgáltatásokhoz kialakított Smarttarifa Extra tarifáival együtt is elérhető lesz. 

[1] A Deezer zenehallgatáshoz kapcsolódó adatforgalom abban az esetben díjmentes, ha az előfizető aktív adatcsomaggal rendelkezik. A más típusú adatforgalom az adatkeret terhére történik.

Címkék