Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 16. Az év 137. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739419. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Freecom-tárolók: sikk és megbízhatóság

Freecom-tárolók: sikk és megbízhatóság
Infovilág

Freecom mobile drive XXS.– Látszólag a piac máris telített számos, ismert márkával; van-e helye, jogosultsága a Freecom termékeinek?

– A tárolók iránti általános kereslet folyamatosan növeszik, mivel az emberiség által termelt információmennyiség kétévente megkettőződik. A táblagépek és az okostelefonok átalakítják a pc-piacot, és megnövelik a tárolóeszközök iránti igényt. Nemcsak egyéni az használók vásárolnak laptop helyett iPadet vagy androidos tabletet, hanem cégek is, és beépítik ezeket az eszközöket a saját IT-infrastrukturájukba is.

Emellett egyre több cég, szervezet fordul a felhő alapú rendszerek felé; az idén sokuk fejleszt ezen a területen. A felhő alapú tárolás – legyen az magáncélú, céges vagy hibrid – két problémára is választ adhat: a sávszélesség és a biztonság problémájára. A Freecom újszerű technológiai megoldásokat kínál a piac igényeinek kielégítésére. A SilverStore 2-Drive NAS használó bárhonnan hozzáférhetnek fájljaikhoz. A beépített ingyenes Tonido Private Cloud funkcióval bármely eszközzel elérhetik a tárolón levő adataikat.

Milyen előnyöket kínál a Freecom reménybeli partnerei számára térségünkben?

Szerénytelenség nélkül mondhatom: ideális partnernek tartjuk magunkat, tekintettel arra, hogy jó két évtizedes tapasztalatunk van a tárolási megoldások gyártásában. Fő elvünk megbízhatóság: Németországban a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően tervezzük meg termékeinket; Európa számos országában jelen vagyunk kereskedelmi és marketing-munkatársaink révén. Hűséges természet lévén, hosszú távú partneri kapcsolatokra törekszünk.

A Freecom-kínálat azáltal is egyedi, hogy mind az Apple-termékekhez, mind a televíziókhoz, mind pc-khez gyártunk termékeket. A részben az Apple-éhez hasonló külcsín és a német minőségű belbecs vonzó érték.

A Freecom korlátlan, ingyenes műszaki segítséget és ingyenes RMA (termék-visszaküldési)-szolgáltatást is kínál partnereinek. Hiba esetén a visszatérítés vagy az új eszközre cserélés nem mindig a legjobb megoldás a végfelhasználó számára. Különösen akkor nem, ha az adott termék tároló, melyen fontos adatok találhatók. Munkatársaink minden esetben megpróbálják megmenteni az eszközön tárolt adatokat – legtöbbször látványos sikerrel.

Gyorsan reagálunk a legújabb technológiai változásokra és újításokra. A tárolóeszközök piaca számos lehetőséget nyújt a növekedésre, partnereink pedig velünk együtt növekedhetnek.

Miért olyan fontos a Freecom számára a formatervezés?

A jó dizájn vonzza a vevőket. Számos kortárs formatervezővel dolgozunk együtt, a többi között Arman Emamival, Silvian Willenz-zel és Chantal Niels-szel.

Emami dizájnja, például, a Freecom SQ-sorozatára jellemző: a különféle elemek egyetlen felismerhető termékcsaládot alkotnak. A Freecom Mobile Drive Sq új szintre emeli a külső tárolóeszközök formatervezését. A meghajtó nemrég kapta meg az iF Magazin Gold elismerését, amiért egyesítette a finom vonalvezetést a szögletességgel.

Címkék