Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

ShareCenter: egyfiókos hálózati tároló

ShareCenter: egyfiókos hálózati tároló
Infovilág

A digitális tartalmak, családi fotók, letöltött filmek, zenék biztonságos tárolása, és bárhonnan történő, jelszóval védett elérhetősége mind fontosabbá válik a piacon. Ezt az igényt igyekszik kielégíteni a ShareCenter egyfiókos tároló, amely akár 2 TB merevlemezzel is feltölthető. Használói felületén keresztül olyan hasznos kiegészítők is járnak az eszközzel, mint az ingyenes fotógaléria, a webes fájlböngésző vagy a blog-motor. A beépített DLNA médiaszerverrel zenék, filmek továbbíthatók bármilyen médialejátszóra vagy éppen a D-Link Boxee Box eszközére.

A szabad USB-portokra nyomtató, külső merevlemez is csatlakoztatható, ezáltal ezek az eszközök is elérhetőkké válnak az egész hálózat számára. A külső tárolók vagy éppen fényképezőgépek memóriája egyetlen gombnyomással azonnal feltölthető a ShareCenterre.

A Share Center backup szoftverével automatikusan a tárolóra menthetők a számítógépen található fájlok; a merevlemez tartalma közvetlenül feltölthető az Amazon S3 cloud tároló szolgáltatásra, így a második fiók hiányában sem kell lemondanunk a backup mentésekről. Jelszavas hozzáférés-szabályozással pontosan kijelölhető, hogy ki és milyen állományokhoz férhet hozzá, így a gyermekek megvédhetők a nem kívánatos tartalmaktól.

Címkék