Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Telenor: okostelefonhoz okostarifa

Telenor: okostelefonhoz okostarifa
Infovilág

A Telenor és a Free Association Kft. közös kutatása is, mely szerint az okostelefon-használók 2011. februárja és novembere között mintegy 7%-kal bővült. A növekedés a fiatalok körében kiugró: a 20–29 évesek 40%-a, a 15–19 éveseknek pedig mintegy 66%-a használ ilyen készüléket. Ez utóbbi korcsoportban három hónap alatt ez az arány ugrásszerűen, ötödével emelkedett. A Telenor felmérése arra is rámutat, hogy az okostelefon-tulajdonosok egyre többen fedezik fel a készülékükben rejlő lehetőségeket. Tavaly február-november között 23%-kal nőtt azok száma, akik naponta többször neteznek a mobiljukon. Decemberben pedig már minden második értékesített készülék okostelefon volt a Telenornál.

A kutatásból az is kiderül, hogy a mobiltelefonok legnépszerűbb funkciói – kamera, bluetooth, zenehallgatás – mellett a Facebook használatát ma már szinte nélkülözhetetlennek tartják. A készülékükön netezők több mint négyötöde telefonján is rendszeresen böngészi a legnagyobb közösségi oldalt.

Azok számára, akik tervezhető költségek mellett szeretnének csatlakozni az internetező okostelefonosok közösségéhez, a Telenor akciós havidíjért kínálja az okostarifa-előfizetését.

A belföldön korlátlan böngészést, emailezést, navigációt és Facebook-használatot is tartalmazó –okostarifa-csomagok mellé egyes készülékek már ingyen elérhetők bizonyos feltételekkel.

További információk itt.

Címkék