Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Gnómeó és Júlia:" Há Például" Shakespeare ezt tudná

Gnómeó és Júlia:" Há Például" Shakespeare ezt tudná
Infovilág

Aranyos kerti törpék személyesítik meg a két ellenséges család tagjait Shakespeare klasszikus szerelmi történetének átiratában. A Gnómeó és Júlia digitális 3D technológia segítségével készült; zenéjét Elton John komponálta. Az animációs film megszületését 11 éves előkészület előzte meg, míg a film koncepcióját vászonra vitte a számítógépes technikák használatában élenjáró Starz Animation. 


A cég a Gnómeó és Júlia elkészítésének teljes folyamatában használta a HP Z munkaállomásait, a modellezési feladatoktól a megvilágításon keresztül, egészen a speciális hatások elkészítéséig. A Z munkaállomások olyan többszálas alkalmazások esetén ideálisak, mint például a mérnöki munka, a 3D-s grafikai tervezés, az egészségügyi és pénzügyi terület, vagy az olajkitermelés. 


A Starz Animation a HP DreamColor kijelzőjét használta a film tervezése során, amellyel az alkotók számára lehetővé vált, hogy a precíz eredmény érdekében a színárnyalatokat mindig a maguk mélységében, valósághűen láthassák. A képernyő 1 milliárd aktív színt tud ábrázolni, ami 64-szerese a hagyományos kijelző teljesítményének. 

Címkék