Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 3. Az év 124. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739406. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Dunakeszi-Fót Tesco: önkiszolgáló pénztárak

Infovilág

Dunakeszi-Fót Tesco-áruházában kezdettől népszerű az automatizált, gyors és egyszerű fizetést kínáló kasszarendszer. A vásárlók újdonságra való nyitottságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy máris több mint ezren próbálták ki az új lehetőséget.


Az önkiszolgáló kasszák teljesen automatizáltan működnek. A vásárlók maguk olvassák be a kiválasztott termékekvonalkódját, majd a végösszeget készpénzben vagy kártyával egyenlíthetik ki. Az automata pénztár természetesen visszaad és nyugtát is nyomtat a vásárlásról.


A Tesco stratégiájának fontos eleme, hogy kellemes és kényelmes vásárlói élményt nyújtson, így az önkiszolgáló kasszák bevezetése mellett gondoltak azokra is, akik egyszerre csak néhány árucikket vesznek meg – ők a kosaras kasszák egyikénél sokkal gyorsabban végezhetnek a vásárlással, mintha sorba állnának egy hagyományos pénztárnál. (Ezt a módszert jó fél évszázaddal ezelőtt már alkalmazták az időközben megszűnt Német Demokratikus Köztársaság nagy ABC-iben, Schnellkasse néven.) A most bevezetett újszerű pénztárakat kedvező fogadtatás esetén hamarosan további áruházaiban is bevezeti a Tesco.

Címkék