Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Mindenki karácsonya az Országházában – kiváló sportolókkal találkoztak a gyerekek

Mindenki karácsonya az Országházában – kiváló sportolókkal találkoztak a gyerekek
Infovilág

A világhírű Aranycsapat legendás tagja, Buzánszky Jenő, a sokszoros kenu-világbajnok, Wichmann Tamás, az olimpiai bajnok vizilabdázó Csapó Gábor, a világ legjobb kézilabdázója, Görbicz Anita, Erdei Zsolt profi ökölvívó 
világbajnok, a legutóbbi futball világbajnokságon bíráskodó Kassai Viktor játékvezető egyaránt sikert aratott a gyerekek körében. Az Országháza kulcsát erre a napra a Délvidéken élő Kiskomáromi Zsombor őrizte. A tízéves fiú elsőként "kakaót, virslit és táncot-zenét" kívánt mindenkinek.

 
A hivatalos programot a Budapesti Operettszínház művészeinek karácsonyi zenés produkciója követte. A nap további részében a gyermekek táncházban, kézműves-foglalkozásokon, Gubás Gabi és zenekara mesejátékán, Lola és Brasch Bence előadásain tölthették idejüket. 

 


Erdei Zsolt.Erdei Zsolt a többi között elmondta: „Nekünk, ismert sportolóknak az is a dolgunk, hogy példát mutassunk. A meghívott gyermekek nagy részének az idén borzalmas élményekben volt részük, árvíz- és iszapkatasztrófa 
fenyegette létüket. Remélem, erre a pár órára sikerült elfeledtetni velük a rossz pillanatokat, és örömet szerezni nekik a közelgő karácsony alkalmából.”

Címkék