Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Logitech G-sorozat: mikrofonos fejhallgató, egér és billentyűzet

Logitech G-sorozat: mikrofonos fejhallgató, egér és billentyűzet
Infovilág

A G930 mikrofonos fejhallgató a 7.1 csatornás Dolby-térhangzás segítségével olyan virtuális teret varázsol használója köré, amelyben pontosan hallható az ellenfelek érkezése, még mielőtt azok láthatóvá válnának. A vezeték nélküli adatátvitelt a kétirányú, tömörítetlen hangcsatornák továbbítására fejlesztették ki a Logitech mérnökei, hogy a más vezeték nélküli megoldásokra jellemző hangkésés vagy interferencia ne vonhassa el a játékosok figyelmét.

Három, programozható G-gombjával tökéletesen irányítható a zene, a beszédhang-maszkolás és a chat. Az „emlékező szivaccsal” bevont fejpánt megkímél a kellemetlen szorító érzéstől, a puha fülpárnák pedig csökkentik a fül körüli nyomást és kizárják a bosszantó környezeti zajokat is. Zajszűrős mikrofonja révén csapatunkkal mindig tisztán és érthetően tudjuk egyeztetni a stratégiát.

Az MMO-játékokhoz (—> massively multiplayer online, az internet segítségével, a világ bármely tájáról a számítógépes játékban összekapcsoltan részt vevők) tervezett, ám FPS-ekben (—> First Person Shooter, azaz belső nézetű lövöldözős játékok) is tökéletesen helyt álló G700 jelű, vezeték nélküli egér a játék hevében is kényelmes és pontos irányítást kínál. A jól elhelyezett 13 vezérlőgomb programozható egyszerű funkciók vagy összetett makróparancsok végrehajtására is. Egyetlen mozdulattal, könnyen elérhetők, de soha nincsenek útban, amikor épp nincs rájuk szükség. A teljes sebességű vezeték nélküli adatátvitel másodpercenként 1000 mintavétel közvetítésére képes, így a játékok által támasztott magas igényeknek is megfelel, nem késik, nem hagy ki, és mindeközben a vezeték nélküli eszköz szabadságát kínálja.

A G510 játékosoknak kifejlesztett, speciális billentyűzet. A klaviatúrán a háromféle üzemmódba kapcsolható 18, programozható G-gomb összesen 54 lehetséges makróparancsot kínál játékonként. A kedvenc játékokhoz eltárolt makróbeállítások tölthetők be, bár menet közben is felvehetők új parancsok.

A csak a Logitech-termékeken található GamePanel LCD-kijelző valós idejű információt közvetít a játékból és a számítógép teljesítményéről. A személyre szabható RGB- (red, green, blue, azaz piros, zöld, kék) háttérvilágítással a gombok sötétben és világosban is jól láthatók. A billentyűzetbe épített 3,5 milliméteres jack-csatlakozókra analóg fejhallgatók kapcsolhatók, ám a használó hangja az USB-összeköttetésen keresztül már digitálisan jut a számítógéphez.

A termékekről bővebben itt.

Címkék