Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Sony Ericsson extrákkal lepi meg híveit

A Sony Ericsson extrákkal lepi meg híveit
Infovilág

A VH110 jelű bluetotth-headset.A négy kategóriába – Talk, Play, Listen és Go – sorolt Sony Ericsson Extras segítségével a fogyasztók egyszerűbben találhatják meg a számukra legteljesebb használói élményt nyújtó kiegészítőt.Talk: Beszéljen szabadon, bárhol jár. Play: Még több szórakozás a hétköznapokban. Listen: Egyszerű és kiváló minőségű audiomegoldások a hétköznapokra. Go: Megoldások minden helyzetre.

A Sony Ericsson két új headsettel bővítette kínálatát, melyek a GreenHeart család Bluetooth Noise Shield Handsfree VH700 tagjához csatlakoznak: a VH410 Bluetooth Headset és a VH110 Bluetooth Headset. A Extras Talk termékcsoport első két típusa a vezeték nélküli szabadság élményét nyújtja a használóknak.

A VH410 és a VH110 Bluetooth Headset érkezésével búcsút mondhatunk az összegabalyodott drótoknak, és üdvözölhetjük a vezeték nélküli szabadságot és a GreenHeart család által megtestesített környezettudatos szemléletet, mivel mindkét tartozék újra hasznosított műanyagból készül, valamint vizes bázisú festékkel kezelték. A környezetbarát anyagokból készült fejhallgatók kompakt csomagolásban érkeznek, így csökkentve a keletkező hulladék mennyiségét.

Mindkét headset augusztusban jelenik meg a kereskedelmi kínálatban.

Címkék