Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Elektronikus könyv mobilhálózatra is a lila óriástól

Infovilág

A T-csoport tavaly kísérletképpen e-bookot hozott forgalomba; a készüléket mely internet-előfizetéssel együtt kínálta. A Magyar Telekom képernyővállalatként elkötelezett minden olyan megoldás iránt, ami a korszerű hálózat és eszközök révén megkönnyíti a hozzáférést az információkhoz és tartalmakhoz otthon és azon kívül is.

Az online könyvértékesítésben meghatározó szerepet játszó cégek által alapított eKönyv Magyarország Kft. és a Magyar Telekom megállapodása alapján a T-Mobile és T-Home kínálatában néhány hónapon belül elérhető lesz az e-könyvvásárlásra alkalmas txtr e-book 6”-os verziója; a rendszer sim kártyával és gprs/edge-hozzáféréssel mobilhálózaton keresztül kínálja a szolgáltatást. A mobilkapcsolat használatáért az ügyfelet semmilyen költség nem terheli. A megvásárolt könyvek, újságok és dokumentumok ellenértéke elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki.

A várhatóan az ősszel forgalomba kerülő txtr 6” e-book 600×800 pixel felbontású, e-ink Vizplex szürkeárnyalatos kijelzővel kerül forgalomba, miáltal a szöveg, a képek megjelenítése olyan, mintha papírra lennének nyomtatva. A készülék USB-n keresztül számítógéphez, emellett gprs/edge-kapcsolaton keresztül a világhálóhoz csatlakoztatható.

Címkék