Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 3. Az év 124. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739406. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Párbeszéd a férfiakkal a galamb jegyében

Párbeszéd a férfiakkal a galamb jegyében
Infovilág

A – saját meghatározása szerint – a hidratálás szakértője az egyedi Micromoisture-technológiát a Men+Care termékekben is alkalmazza. Klinikai tesztek bizonyítják: a Micromoisture-technológiával készült tusfürdők – miközben kíméletesen tisztítanak – már zuhanyozás közben hidratálják a bőrt, és egyáltalán nem keltenek zsíros érzést. Termékcsaládról lévén szó, a bőrgyógyászatilag megvizsgált Dove Men+Care dezodorok ötvözik az izzadást hatékonyan gátló összetevőket a hidratáló technológiával.


A Dove világszerte felmérést készített: mi kell ahhoz, hogy a férfiak jól érezzék magukat a bőrükben. Hazánkban tavaly decemberben kétszázötven, 35–50 éves férfi vett részt a véleményalakításban. Az eredményről az Infovilág is beszámolt. Szalay Rita, a Dove vezető munkatársa elmondta: azért fejlesztették ki a férfiakat meghódítandó Men+Care termékcsaládot, hogy a „kényelmesen érzem magam a bőrömben” megállapítás mindenképpen igaz legyen. A férfiaknak szánt termékek – állítja a Dove szakembere – nem eléggé kíméletes a bőrhöz kiszárítja; a galamb márkájú termékek viszont szelídek: egyszerre nyújtják a tisztaság és a hidratáltság érzését.

Magyarországon a Dove új termékcsaládjának nagykövete Till Attila, aki 3 gyermekes édesapaként saját bevallása szerint jól érzi magát a bőrében. A közsimert  szinművész több olyan helyzetet átélt már, amilyenekkel a felmérés közben a válaszadók találkoztak. A saját komfortzónáját ért kihívásokról, a kényelmetlen helyzetekre adott válaszairól rövid filmekben beszél a május elején megnyíló honlapon.

Címkék