Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 9. Az év 130. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739412. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

LG Mini – maxi mobilélményt kínál

LG Mini – maxi mobilélményt kínál
Infovilág

Az LG kutatásai azt mutatják, hogy a használók egy része szerint a jelenleg kapható teljes érintőképernyős készülékek túl nagyok, nehezek, ráadásul nem elég egyszerű a használatuk. Kárpáti Zoltán az LG Electronics magyarországi GSM értékesítési vezetője mondja: „Az LG Mini kifejlesztésével a gyártó célja az volt, hogy elegáns, kompakt és egyben használóbarát köntösben kínáljon a mobilozók számára fontos okostelefon-funkciókat”.

A legújabb Webkit-szabványok alapján sebességre optimalizált Phantom Browser korlátok nélküli webes élményt biztosít, menet közben is az LG Miniben. A Phantommal a legnépszerűbb webhelyek is könnyen elérhetők, és a Mini kibővített memóriájának köszönhetően egyidejűleg akár 10 ablakban is böngészhet a marokfon használója. A Mini támogatja a HTML 5 szabványt és így a Google Latitude, Gmail, Calendar, Google Maps és Google Buzz szolgáltatások is elérhetők, ráadásul az asztali számítógépeknél megszokott funkcionalitással és sebességgel. A YouTube-videók lejátszásához továbbfejlesztett JavaScript- és Flash-alkalmazások állnak rendelkezésre, az Intelligent Zoom és a Touch-to-Zoom navigációs eszközökkel a Mini képernyőjén optimalizált méretben olvashatók a weboldalak.

A közösségi hálózati szolgáltatásokat integrált funkcióként kínálja az LG Minije: használójua egyszerűen tarthat kapcsolatot a barátokkal, és frissítheti a saját Facebook- és Twitter-profilját. Az LG Mini az LG Air Sync technológiát is támogatja, ami vezeték nélkül szinkronizálja az adatokat a számítógép, a web és a telefon között. Így, ha elkallódnék a telefon, a fontos adatok továbbra is elérhetők a vele egykor párosított számítógépről. Az LG új On Screen Phone alkamazása a telefon kezelőfelületét a számítógép képernyőjén jeleníti meg, így a fájlok a telefonról közvetlenül áthúzhatók a számítógépre.

Az online-alkalmazások valós idejű hozzáférést kínálnak a friss hírekhez, információkhoz és szórakozási lehetőségekhez. A BBC News, illetve az AccuWeather alkalmazásai előtelepítve találhatók a készüléken, az Amazon-, a CNN-, a The New York Times-, az eBay- és a Fox News-tartalmak az LG Widget Gallery révén tölthetők le. (Az online alkalmazások a szolgáltatóktól függően eltérhetnek.) Az LG GD 880 emellett olyan funkciókat is kínál, mint push e-mail, 5 megapixeles fényképezőgép, Wi-Fi kapcsolat, A-GPS, FM-rádió vagy 7,2 Mb/mp HDSPA.

Címkék