Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Harley-Davidson Demo Truck Budapesten – kipróbálható legendákkal

Harley-Davidson Demo Truck Budapesten – kipróbálható legendákkal
Infovilág

A nagymotorra szóló jogosítvánnyal rendelkező motorosok természetesen egyedül is ráülhetnek a szabadság szimbólumaként számon tartott kétkerekűre. Ez alkalommal azok sem maradnak hoppon, akik még nem szerezték meg a vezetői engedélyt. Tapasztalt motorosok háta mögé felpattanva ugyanúgy megtehetik a mintegy húsz perces, fél órás városi utazást. A helyszínen a Muscle, a Rocker C, a Fat boy és további 20 motor áll készenlétben, hogy eldüböröghessen a látogatókkal.

A hivatalos Harley-Davidson Demo Truck bemutató kamionja március 6-án indult első európai turnéjára. Akkor a görögországi Patrasban kezdte meg útját; a magyar határt április 16-án lépi át. Egy nappal később, április 17-én a rendőrség napja rendezvényen, április 18-án önálló eseményként kerül sor a magyarországi tesztevezetésekre. A turné Norvégiában zárul. Bővebben itt.


A Harley-Davidson Inc., a Harley-Davidson Motor Company és a Harley-Davidson Financial Services Inc.  anyavállalata. A Harley-Davidson az egyetlen egyesült államokbeli székhelyű motorkerékpár-gyártó, amelyik nehézsúlyú motorokat gyárt, és motoralkatrészek, kiegészítők, ruházat és ajándéktárgyak széles választékát kínálja. A Harley-Davidson Financial Services nagy- és kiskereskedői finanszírozást, valamint biztosítási programot nyújt a Harley-Davidson kereskedői és vásárlói számára.

Címkék