Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 30. Az év 121. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739403. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

StarGarden: a legendák fesztiválja – fellép az Omega, a Deep Purple

StarGarden: a legendák fesztiválja – fellép az Omega, a Deep Purple
Infovilág

A Sziget Szervezőiroda mai sajtóeseményén, a budapesti Fészek Klubban elhangzott: a kétnapos StarGarden-bulin a hazai rocklegendák közül az Omega, Ákos, a Korál, Hobo, Deák Bill Gyula, a Bikini, a Bergendy, a KFT, az Old Boys és a Beatrice is ott lesz. Ákosnak ez az egyetlen budapesti koncertje az idén.
          
Hagyományteremtőnek szánják az első nyári hétvége sztárparádéját. Ahhoz, hogy a következő években is megrendezhessék ezt a fesztivált, húszezer embernek kellene a színpadok előtt csápolnia. Elhangzott: a legendás nemzetközi sztárokat és a hazai pop-rock úttörőit igyekszik térben összehozni a Sziget Szervezőiroda. A négy színpadon több mint 40 hazai és nemzetközi előadó élő koncertjét láthatják az érdeklődők rendkívül kedvezményes árakon. A fellépők eddigi hangversenyeire külön-külön is legalább annyiba került a belépő, mint most a rendezvény egy-egy napjára.
      
A nemzetközi sztárok névsora a szervezők ígérete szerint bővül, mint ahogy a hazai fellépők sora sem teljes. Az Omega  hatalmas koncertet ígér a StarGarden közönségének, ezrek várják, hogy találkozhassanak Ákossal, valamint  Balázs Fecóval és a Korállal.

A StarGarden két nagyszínpadának koncertprogramjai után (este 11-kor) nem ér véget a buli: a Bergendy és az Old Boys táncoltatja a nagyérdeműt az éjszakába nyúlóan – mondta el a StarGarden egyik ötletgazdája, Lobenwein Norbert. A StarGarden másik megálmodója, Fülöp Zoltán nívós bor-, pálinkafesztivált és a gasztro-hungarikumok fesztiválját ígérte. A gasztro-kínálatában kézműves sajtok, mangalicából és szürkemarhából ételek, hazai és külföldi sonkák és kolbászok is szerepelnek.
        
A StarGardennel új közönségréteget kíván megszólítani. A gyerekes családok és a fiatal felnőttek számára már széles rendezvénykínálatunk volt. E korosztály szülei életerős, minőségi szórakozásra vágyó emberek, akik számára nincsenek a fesztiválhangulatot nyújtó rendezvények. Egy hétvégén felidézzük a klasszikus rockfesztiválok hangulatát. Mindezt a lehető legjobb szolgáltatásokkal párosítjuk a vendéglátástól a higiéniáig – mondta  el Gerendai Károly, a Sziget főszervezője. Ezért választották ezt a helyszínt, ahol jó a parkolási lehetőség és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a rendezvény. A StarGarden jegyeit már árusítják.

          

Címkék