Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. április 28. Az év 119. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739401. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Jótékonysági koncert betörés után a gyermekkórház javára

Jótékonysági koncert betörés után a gyermekkórház javára
Infovilág

A kórház dolgozói és a tisztességes közvélemény mélységesen elítélik az elkövetőket; a kórházi főigazgató, Harmat György professzor nyilatkozata itt olvasható.
          
Szilver Tibor, a Petőfi Csarnok munkatársa barátjával, Bertszán Andrással összefogva megszervezte a „Zenészek a Heim Pál Kórházért” programot. Jövő pénteken este hattól kifulladásig zenészek szórakoztatják az adakozni és bulizni vágyó közönséget. A belépő 800 forint, a bejáratnál pedig urnát helyeznek el, ahova tetszés szerinti összeget lehet bedobni a kórház javára.
         
„Nem akartuk, hogy az esetleges magas jegyár visszatartsa azokat, akik tenni szeretnének az ügyért – jelentette ki Szilver Tibor. – Örömmel vesszük, ha az urna is megtelik. Igyekeztünk e rövid idő alatt színes programot összeállítani, a rock és metal műfajának széles választéka vonul föl. Köszönöm a zenészek, zenekarok, a Petőfi Csarnok vezetőségének, és mindenkinek a segítsége. A teljes bevételt a kórház kapja.  Mindazokat szeretettel várjuk, akiket szintén megbotránkoztatott ez az aljas tett”.
     
A március 19-i esten fellép a Dirty Dance, a Them Apples, az Ashley a Noise, a Millennium Hippies, a Rum of the Mad Robot, a Blitzkrieg, a Dead the down.

Címkék