Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Axis videó biztonsági rendszer járművekre

Axis videó biztonsági rendszer járművekre
Infovilág

Axis szeme mindent lát...Az AXIS M31-R hálózati kamera sorozatot és az AXIS Q8108-R hálózati videó központot egyaránt arra fejlesztették, hogy könnyű és diszkrét telepíthetőségével és megbízható működésével tökéletes megoldást nyújtson, ha járművekben használják őket. Ezek a készülékek ellenállnak mind a szennyeződéseknek és víznek, mind pedig a rázkódásnak, vibrációnak és hőmérsékletingadozásnak.

 A tenyérnyi Axis M31-R kamerák teljes képarányú videóközvetítésre alkalmasak H.264 és Motion JPEG formátumokban, egészen 1 megapixeles felbontásig, beleértve a HDTV 720p technológiát is. Az Axis-kamerák gyorsan reagálnak a változó fényerősségre és a mozgó tárgyak tiszta megjelenítése végett progresszív szkennelési technológiát alkalmaznak. A kamerák másik nagy előnye a megfigyelendő terület és a képminőség könnyedén beállítható a kiegészítő objektívek használatával.

Az AXIS Q8108-R alkalmas a HDTV- minőségű felvételre; integrált PoE-rendszer révén egyszerű és olcsó az áramellátása, továbbá egyidejűleg nyolc hálózati kamera képe jeleníthető meg teljes képarányú módban. A hálózativideó-központokat elemmel is ellátták, így képesek kezelni a rövid áram-kimaradások és biztonsági kikapcsolások okozta fennakadásokat.

Címkék