Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az Ericsson szállítja az LTE-berendezéseket az AT&T-nek

Az Ericsson szállítja az LTE-berendezéseket az AT&T-nek
Infovilág

Az AT&T több mint 85,1 millió ügyfelet szolgál ki és a múlt három évben több mint ötezer százalékos növekedést ért el a mobil szélessáv igénybevételében. Az okostelefon csak egyetlen példa az innovációra, amit a a mobil szélessávú hálózatba történt befektetések tettek lehetővé.

Több beszállító berendezéseinek kiterjedt laboratóriumi és helyszíni tesztelését követően az AT&T úgy döntött, hogy az LTE-telepítéséhez az Ericssonnal ápolt kapcsolatát szélesíti ki. Tovább növeli a 3G mobil szélessávú szolgáltatások sebességét és teljesítményét, hogy az LTE-technológia a legjobb, legfejlettebb használói élményt kínálhassa ügyfeleinek a világ minden részén.

Az évekre szóló megállapodás részeként az Ericsson kiterjeszti az AT&T-nél már fennálló fő beszállítói pozícióját és LTE hálózati berendezéseket, valamint az LTE-hálózat tervezésére, üzembe helyezésére és optimalizálására irányuló teljes szolgáltatáscsomagot szállít. Az AT&T tervei szerint az LTE-technológia helyszíni tesztelésére még az idén sor kerülhet, a kereskedelmi bevezetés pedig jövőre kezdődik.

Az LTE, a következő generációs mobilkommunikációs technológia adatok elképesztően nagy mennyiségének költség- és energiahatékony továbbítását szolgálja, optimalizálja a frekvenciasáv-használatot. A hagyományosnál jóval nagyobb sebesség révén az on-line rendelkezésre álló szolgáltatások (valós idejű web, on-line játékok, közreműködés közösségi médiában, valamint videokonferenciák) bármelyikét könnyedén élvezhetik útközben is.

Címkék