Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 5. Az év 126. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739408. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

E-könyvek mobil szélessávon – olvasásra ösztönözve

E-könyvek mobil szélessávon – olvasásra  ösztönözve
Infovilág

A legnagyobb szórakoztató elektronikai márkák most lépnek be erre az új piacra. Például az Ericsson beépített mobil szélessávú modulja segítségével a Sony új e-könyv olvasója, a Reader Daily Edition képes a hozzáférésre a világon a legszélesebb körben alkalmazott 3G mobil szélessávú technológiához, a HSPA-hoz. Az AT&T egyesült államokbeli szolgáltató a fogyasztóknak a lefedettségi és nagy csatlakozási sebesség előnyeit kínálja a Reader Daily Edition segítségével.

Glenn Lurie, az AT&T készülékújdonságokért felelős vezetője elmondta: „Elsősorban arra összpontosítunk, hogy mindent elérhetővé tegyünk vezeték nélküli módban is. Ha a világmárka Sony lehetőséget lát abban, hogy csatlakoztassa az e-könyv olvasókat, akkor mi a mobil szélessávú technológiát adjuk ehhez a gyorsan növekvő szórakoztató elektronikai ágazathoz, így erősítve mindkét iparágat.”

Mats Norin, az Ericsson mobil szélessávú modulokért felelős vezetője edkként vélekedett: „Az e-könyvet olvasók állandó csatlakozása új lehetőségeket nyit a fogyasztók előtt, ugyanakkor az üzemeltetők számára újabb bevételi csatornákat. Izgalmas nyomon követni, miként zajlik a szórakoztató elektronikai berendezések újabb kategóriáinak csatlakoztatása az egész világot lefedő mobilhálózatokhoz.”

A HSPA mobil szélessávú technológiát a világ 119 országában több mint 280 hálózatában telepítették.

Címkék