Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 3. Az év 124. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739406. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

G.I. Joe: lesújtó kritika, mesés bevétel

G.I. Joe: lesújtó kritika, mesés bevétel
Infovilág

Sommers az egyik legnagyobb eredménynek azt tartja a G.I. Joe-val kapcsolatban, hogy „csak” 170 millió dollárt költöttek rá, mégis olyan elsöprő látványt tudtak produkálni, mint a 250–300 millióból készült A Karib-tenger kalózai vagy a Harry Potter-filmek. A produkció másik erénye, hogy a látványos akciófilmek tipikus közönségén, azaz a 25 évesnél fiatalabb férfiakon kívül más nézőrétegeket is meg tudott szólítani, gyakorlatilag családi filmként csalogatta a szórakozni vágyókat.
 
A rendező nem ül a babérjain, máris belefogott a G.I. Joe 2 előkészítésébe, miközben az új Tarzanon is dolgozik. A Variety azon kérdésére, hogy ki játssza majd Jane-t, illetve a majomembert, Sommers azt válaszolja, hogy rengeteg fiatal női sztár van, tehát a női főszereplővel nem lesz gond. Ám mivel Brad Pitt vagy Tom Cruise már jó negyvenes, miközben Tarzan csupán huszonéves, olyan tehetségre van szükség, aki most válik nagy sztárrá: mint például Channing Tatum, a G.I. Joe egyik főszereplője… (G.I. Joe: The Rise of Cobra – már a hazai mozikban.)

Tarantino megneveli a sztárjait

Fegyelmet követel a forgatáson Quentin Tarantino, és aki vét a szabályok ellen, azon szörnyű bosszút áll. Így történt a Becstelen brigantyk készítésekor is, az áldozatok a két főszereplő, Brad Pitt és Diane Kruger voltak. A rendező nem szereti, ha a színészek elbóbiskolnak két felvétel között, ezért amikor előbb Brad, majd másnap Diane szundikált egy kicsit, hatalmas, bíborszínű, Big Jerry névre hallgató műpéniszt rakott az ölükbe, és lefotózta őket. A képeket aztán mindenki okulására kitűzte a stáb szégyenfalára, aki nem hiszi, itt járhat utána. (Inglourious Basterds – hazai bemutató: augusztus 20.)


Leonardo orosz lánnyal flörtöl Ibizán

Mindig is lehetett tudni, hogy Leonardo DiCaprio gyöngéi a magas, szőke modellek, így nincs semmi csodálkozni való azon, hogy ibizai nyaralásán egy orosz szépségnek, Anne Vjalicinának teszi a szépet. A leányzó legutóbb a Sports Illustrated orosz kiadásának címlapján szerepelt, teljesen megérdemelten. Leo a tengerparton sétált Annéval kézen fogva, a modell szemlátomást nagyon meg volt illetődve. A sztár sajtósa nem kívánta kommentálni az értesülést. Leonardo legközelebb rendőrbírót alakít Martin Scorsese Viharsziget című rémfilmjében. (Shutter Island – hazai bemutató: október 8.

Robin Hood úgy kocsmázik, mint Russel Crowe

Wales-ben forgatja legújabb, Robin Hoodról szóló filmjét Russell Crowe, és nem tudja megállni, hogy ki ne próbálja a hiteles falusi életet.

A minap, például, betért Mappleton falu Okeover Arms kocsmájába, és azzal lepte meg a helybelieket, hogy halat, sült krumplit és egy jókora korsó Guinnesst kért. Ez még mind semmi: az ételt jóízűen megette, aztán a sört megitta, mint bárki más. A kocsma vendégei ezen teljesen megdöbbentek, élükön a kocsmárosnéval, aki még órákig nem tudott napirendre térni az esemény felett:

– Ugyanúgy el tudtam vele beszélgetni, mint bármelyik normális vendégemmel – mesélte. – Remélem, nem voltam nagyon elpirulva! Amikor fizetett, azt mondta, nagyon szép vidéken élünk, és megdicsérte a kocsmát is, hogy milyen klassz. (Robin Hood – hazai bemutató: 2010. május)

Címkék