Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Arany üdülési csekket kapott a Volánbusz-sofőr

Arany üdülési csekket kapott a Volánbusz-sofőr
Infovilág

Az ebből az alkalomból kiállított arany üdülési csekket a Volánbusz Zrt. alkalmazottja, Springenszeisz Attila autóbusz-vezető kapta. A háromgyermekes jutalmazott példás munkát végez. Az idén kapta meg a társaság 20 éves törzsgárda-kitüntetésének ezüst fokozatát, valamint az 1 000 000 km balesetmentes közlekedésért járó érmet és oklevelet.

Már több mint 12 000 hazai elfogadóhelyen 35-féle szolgáltatást lehet igénybe venni kedvezményes üdülési csekkel. Az elfogadóhelyek és a szolgáltatások folyamatos bővülése miatt egyre több gazdálkodó él a törvény adta lehetőségekkel, hogy munkavállalójának, volt munkavállalóinak és az ő közeli hozzátartozóinak vásárol kedvezményes üdülési csekket.

A gazdálkodók az idén eddig több mint 35 milliárd forintért vettek üdülési, pihenési, kikapcsolódási, betegségmegelőzési, egészségmegőrzési, szabadidősport-szolgáltatásoknál felhasználható kedvezményes üdülési csekket. A hazai szolgáltatóknál ebben az évben már húszmilliárd forint értékben használtak fel a kedvezményezettek üdülési csekket.

Címkék