Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Holnaptól: Media Hungary konferencia

Holnaptól: Media Hungary konferencia
Infovilág
Holnap, május 26-án kezdődik a 14-ik Media Hungary konferencia. Az idei tanácskozás mottója: «(T)rendetlenség, átértékelődések a médiában». Az eseményre 950 érdeklődőt várnak a média, a gazdasági, a pénzügyi, valamint a kormányzati és szabályozói szektor kiválóságai közül. Mások közt ott lesz a jegybank elnöke; Simor András a Nemzeti Bank mozgástere és a média kölcsönhatása címmel tart előadást. Andreas Rudas az RTL Group képviseletében előadásában a változó bevételekkel, és a konvergencia-médiával foglalkozik. Heim Péter, az Aegon Befektetésialap-kezelő Zrt. vezérigazgatója arra a kérdésre keresi a választ előadásában, hogy okolható-e a sajtó a recesszió elmélyítéséért.

Emellett fórumbeszélgetéseken a szakma jeles képviselői azt boncolgatják, hogy mit tett a média a társdalomért, mennyire jelképes a sajtó és a politika kapcsolata, illetve, hogy milyen módokon újulhat meg a magyar médiarendszer.

A konferencián rész vesz még mások között Hankiss Elemér szociológus, Szabó György, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója, Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója. A részvevők felsosorlása és a részletes program itt.

Címkék