Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

TomTom: új térképek magyar használóknak

TomTom: új térképek magyar használóknak
Infovilág

Az új térkép tartalmazza Magyarország teljes autópálya-hálózatának frissítését, beleértve a Pentele-hidat, amely az M6-os autópályát köti össze az M5-ös autópálya-szakasszal Dunaújvárosnál, valamint a budapesti Megyeri-hidat is, továbbá több ezer utcanév és házszám frissítését országszerte. Az új térképek a TomTom összes hordozható navigációs készülékére letölthetők.

„Az új térképfrissítéssel a TomTom kifejezi és tovább erősíti azon törekvéseit, hogy magyarországi használói számára a legfrissebb térképet nyújtsa. Tekintettel arra, hogy az úthálózat évente átlagosan 15 százalékos változáson megy át, sőt, a gyorsabban fejlődő térségekben akár nagyobb mértékű is lehet, szoros együttműködésben dolgozunk a hazai Tele Atlas egységgel, hogy tovább javítsuk térképeink minőségét. Törekvéseink eredményeképpen a jövőben további javulásra számíthatunk a magyarországi térképeket illetően” – mondta el Nánási Gergely, a TomTom magyarországi vezető munkatársa.

Azok a használók, akik előfizetnek a TomTom Map Update Service térképfrissítő szolgáltatására, automatikusan figyelmeztetést kapnak e-mailben, amint egy új térképfrissítés elérhetővé válik a rendszerben. Az akciós készlet erejéig, az újonnan vásárolt TomTom GO 930 (Traffic), valamint GO 730 (Traffic) és GO 630 (Traffic) készülékekhez a TomTom kétéves, ingyenes Map Update Service előfizetést is kínál. A TomTom valamennyi, újonnan vásárolt navigációs készülékhez, készüléktípustól függetlenül, automatikusan jár a TomTom „legújabb térkép garanciája”.

Címkék