Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

NFC-szakszeminárium – bankkártya, személyazonosító a telefonban

NFC-szakszeminárium – bankkártya, személyazonosító a telefonban
Infovilág

Magyarországon még alig ismerik azt a típusú technológiát, amellyel hosszútávon, hatékonyan és egyszerűen megoldható a pénz nélküli fizetés, a külön azonosító kártya nélküli beléptetés, holott tőlünk nyugatabbra már kialakult gyakorlata van az NFC használatának. Szakértők szerint a rendszer elterjedése a mobiltelefonok pangó piacának élénkülését hozhatja magával Európa-szerte.

A rendezvényt a témakör egyik nemzetközi szinten elismert szakértője, Párkányi Péter, a Ranycon Technologies ügyvezető igazgatója is megtiszteli;  előadásain olyan témákra tér ki, mint az RFID, a vonalkód és NFC-technológia alapjai; az NFC-technológia megvalósítása, és ennek eredményei a nagyvilágban; NFC-szolgáltatás a gyakorlatban – milyen jellegű alkalmazások alakíthatók ki; a szolgáltatás kialakításának menete, környezete, előnyök, hátrányok; az NFC-szolgáltatás üzleti modelljeinek alakulása – az átjárható, bővíthető modellben való gondolkodás.

A szakmai fórumra nemcsak szakembereket, hanem az alkalmazások iránt érdeklődő üzleti partnereket is várják. A résztvevők megismerkedhetik a Magyarországon elsőként rendszerbe állított, az AFF Csoport által fejlesztett NFC-alapú mobil beléptető-rendszert. 

A hazai NFC-kutatás és -fejlesztés kiemelkedő eredményeket értek el a múlt években, magyarországi cégek több sikeres, itthoni és külföldi munkában vettek részt. A rendezvény főtámogatója a hazai mobilipar vezető fejlesztő vállalata, az AFF Csoport, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik a mobiltechnológiák, így az NFC területén is. A cég kiemelkedő partnere a rendezvényt szakmailag támogató Ranycon Technologies.

A rendezvényre ezen az oldalon lehet jelentkezni.

Címkék