Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Samsung-újdonság: testre szabható reklám

Infovilág

A Samsung PROM (PROactive Merchandising) tartalomkezelői fejlesztés (’digital signage’) valós idejű és a megfigyelt közönség demográfiai és egyéb jellemzőire szabva változtatja a kivetített reklámtartalmat. A kül- és beltérben egyaránt használható Samsung PROM intelligens és interaktív kijelző automatikusan érzékeli és követi a képernyőt figyelők arcát az Allio fantázianevű, nagyfelbontású WDR (nagy dinamikai változású) -kamera segítségével. 

A Smart Scheduling a reklám hatékonyságát hivatott növelni azáltal, hogy a reklámokat a megcélzott nézőkre optimalizált ütem és tartalom szerint jeleníti meg. Időtartam, valamint tartalom alapján készít jelentést arról, hogy hányan, kik – kor és nem szerint - és mit néztek a kivetítőn.

Meg lehet előre határozni és ütemezni azokat a tartalmakat, melyek például nőknek vagy férfiaknak szólnak, vagy általánosan mindenkinek. A nézőközönség számára is rá lehet szabni a reklámokat attól függően, hogy egyszerre hányan nézik a képernyőt. A rendszer képes felmérni, hogy mely tartalmat látták a legkevesebben, illetve mely hirdetés futott legtöbbször a kivetítőn.

A Samsung PROM segítségével könnyedén mérhető a reklámhatékonyság, mivel nyomon köveni, hogy egy bizonyos hirdetést mennyien láttak. A statisztika végül az Allio-kamera által begyűjtött valós idejű közönségadatokból összeálltott használói vagy szerverszintű kimutatás lesz.

Címkék