Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

T-Home: optikai kábelen álomgyors internet

Infovilág

A T-Home a hazai szolgáltatók közül – az előfizetőig kiépített optikai hálózatával (FTTH, fiber-to-the-home) – elsőként vitte be a lakásokba a technológiát, amellyel széles körben elérhetővé teszi a legkorszerűbb technológia előnyeit: az új technológiának köszönhetően a lakosság és az intézmények számára mindennapossá válhat a több tévékészüléken nyújtott, egyes televíziós csatornák és a Videotéka meghatározott filmjeit HD-minőségben is kínáló IPTV-szolgáltatás, valamint a zenei és multimédiás tartalmak villámgyors letöltése akár 50 Mbit/mp sebességgel (Optinet Super csomag esetén a min. és max. letöltési sebesség: 25–50, a min. és max. feltöltési sebesség pedig 12,5–25 Mbit/mp).

A T-Home legújabb ajánlataiban az előfizetők tévét, optikai internetcsomagot és telefont együtt, többféle kombinációban kedvezményekkel vagy külön-külön is megrendelhetnek. Ha valaki két csomagot együtt választ, dupla kedvezményben, ha hármat, akkor tripla kedvezményben részesül.

Igazi pénztárcakímélő ajánaltként a T-Home tévét, internetet és telefont együtt – egyéves hűségidővel, Optinet Easy, valamint IPTV és digitális telefon alap csomaggal – már havi jó hatezer forintért is ajánl.
Az ajánlatokról és az optikai hálózat által lefedett területekről további információ itt.

Címkék