Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Három év jótállás OKI-termékekre

Három év jótállás OKI-termékekre
Infovilág
Érdi-Krausz Gábor, az OKI Systems (Magyarország) Kft. ügyvezetője kijelentette: „Ez a lépés is azt bizonyítja, hogy maximálisan megbízunk termékeink terhelhetőségében, mert készülékeinket a legmagasabb minőségi és technológiai követelményeknek megfelelően gyártjuk. Az OKI Printing Solutions márkanév a nyomtatópiacon belül mára egybefonódott a kiváló minőséggel; ezt erősíti a mostani bejelentés.”

A garanciát egyszerű regisztrációval lehet érvényesíteni az OKI weboldalán, telefonon, vagy postai úton, a termék megvásárlását követő 30 napon belül. A fogyasztónak mindössze a nevét, pontos címét, a termék sorozatszámát és a vásárlás időpontját kell megadnia. Ezzel a bejegyzéssel a vásárló a termékéhez járó egyéves alapgaranciában nyújtott szolgáltatásokat további két évig élvezheti.

„A garancia kiterjesztésével a gondtalanságot szavatoljuk termékeink használóinak. A regisztráció révén gyorsan reagálhatunk a termékekkel kapcsolatos vásárlói kérésekre, és a fogyasztókkal a kapcsolattartás is az eddiginél könnyebbé és hatékonyabbá válik, ráadásul a kommunikáció csatornáját ők maguk választhatják meg” – mondta a magyar OKI-igazgató.

Címkék