Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

TomTom-kínálat: navigáció két évig ingyen frissített térképpel

TomTom-kínálat: navigáció két évig ingyen frissített térképpel
Infovilág

Az akcióban részt vevők a TomTom HOME-on, a TomTom számítógépes programján keresztül ingyenesen aktiválhatják 24 hónapos Map Update Service-előfizetésüket; a szolgáltatás jelenleg a nyugat- és kelet-európai, 42 országot magába foglaló térképhez áll rendelkezésre. A kétéves előfizetési időszak alatt a használók e-mailben, valamint a TomTom HOME-on keresztül folyamatos figyelmeztetést kapnak, valahányszor új térképfrissítés jelenik meg és válik letölthetővé a rendszerben. A térképek negyedévente frissülnek, ami azt jelenti, hogy az akcióban részt vevők akár nyolc új térképfrissítéshez is hozzájuthatnak anélkül, hogy új térkép vásárlása miatt kelljen aggódniuk.

A TomTom GO termékpalettához kapható összes térkép magában foglalja a TomTom egyedülálló Map Share technológiáját is, amelll azonnal javíthatók a készüléken az esetleg előforduló térképhibák, és a jaavítások nyomban megoszthatók a többi Map Share-használóval.

Az IQ Routes technológia megajándékozza a gépjárművezetőket a ma kapható legpontosabb útvonal-kalkulációval, amely a megtenni kívánt utat valós sebességi adatok alapján számolja ki. Így a késést okozható tényezőket (pl. körforgalmak, fekvőrendőrök stb.) a készülék automatikusan számításba veszi, és újra számolva az utazási időt, ad még pontosabb előrejelzést a célba érkezés várható időpontjáról.

A kétéves Map Update Service-szolgáltatás használói mintegy 24 ezer forintot takaríthatnak ahhoz a kiadáshoz képest, amit egy új térkép vásárlásakor fizetnének. A Map Update Service-t a készülék első használatát követő 90 napon belül aktiválni kell, így már az első pillanattól kezdve folyamatosan garantált a legfrissebb térkép.  

Címkék