Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Nav N Go iGO 8, iGO My way: letölthetők a legújabb térképek

Nav N Go iGO 8, iGO My way: letölthetők a legújabb térképek
Infovilág

A naviextras.com frissítőportál a számos ingyenes frissítés mellett további térképeket is kínál a használóknak, így az előre telepített térképek kiegészítéseképpen minden eddiginél rugalmasabban szerezhetők be egyéb térképek, akár nyaralásokhoz, akár üzleti utakhoz.

A naviextras.com a több mint 60 ország térképe mellett 3D extrákat (3D várostérképeket és 3D nevezetességeket), valamint útbiztonságikamera-adatbázisokat is kínál.

A Nav N Go továbbra is ellátja frissítésekkel régebbi szoftververzióinak használóit is. Ezúttal az iGO My way 2006 Plus PDA-s navigációs szoftverhez adott ki naprakész térképeket, több mint 40 országra. A szoftververzió frissítőportálján lehetőség nyílik a teljes Európa-térkép frissítésére, valamint a kelet-európai régió 12 országának, köztük Magyar- és Oroszország úthálózatának frissítésére is.

Ahogy eddig, most is lehetőség nyílik az iGO My way 2006 Plus szoftver verziófrissítésére is, így a kellően nagy kapacitású SD-kártyát használók egyszerűen áttérhetnek a népszerű Nav N Go iGO 8 3D-s navigációs szoftverre.

Az LCP Group cégcsoport stratégiai megállapodást kötött a digitális térképeket és térképfrissítéseket fejlesztő Nav N Go Kft.-vel; eszerint az LCP a továbbiakban az iGo-térképszoftverek hivatalos disztribútoraként folytatja tevékenységét. Az együttműködés értelmében a Nav N Go a térképfrissítéseket illetően kiemelt támogatásban részesíti új stratégiai partnerét, miáltal az LCP-cégcsoport által forgalmazott termékek térképfrissítésével kapcsolatos - más beszállítókkal összefüggésben felvetődött - fennakadások végérvényesen megszűnnek.

Címkék