Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Korlátlanul másolható zeneletöltés az UPC-től

Korlátlanul másolható zeneletöltés az UPC-től
Infovilág

Az alacsony fix havidíjas «upc music go» szolgáltatás révén a kábeles upc internet és a upc telekom adsl előfizetői kedvező áron és rendkívül egyszerűen, kockázat- és vírusmentesen, legális forrásból, kiváló minőségben juthatnak hozzá a legváltozatosabb zenei kínálathoz. A Universal Music hanglemezkiadó százezer tételnél is nagyobb kínálatából így zeneszámonként alig több mint 1 forintért, havonta összesen több mint 50 lemezre való zenei anyagot hívhatnak le és tárolhatnak, hallgathatnak vissza számítógépükön a használók, és emellett 3–4 nagylemeznyi felvételt megkötések nélkül tovább másolhatnak, mp3-lejátszóra tölthetnek vagy CD-re írhatnak.

A tavaly szeptemberben megkezdett upc music home és a most elindult upc music go online zenei letöltő szolgáltatás egyedülállóan kedvező, fix havidíjú, kiváló minőségű, teljesen jogtiszta és egyszerű megoldást kínál az utóbbi években az internetezők körében jócskán megnövekedett „zenefogyasztási” igényre. Mivel eddig nem volt elérhető megfelelően jó minőséget, elegendően nagy választékot és egyszerű fizetési megoldást kínáló szolgáltatás, ezért az internetezők többnyire illegális lelőhelyekről, gyakran nem kielégítő minőségű másolatokhoz juthattak csak, kockáztatván számítógépük megfertőződését.

Az UPC az Universal Music hanglemezkiadóval együttműködve, több mint 100 ezer jogtiszta, wma- és mp3-formátumú zeneszámhoz enged legális hozzáférést előfizetőinek. A digitális zenetárban az ABBA-tól Elton Johnon át a Rammsteinig vagy az Irigy Hónaljmirígyig alternatív, rock, blues, gyermekdalok, klasszikus, comedy, country, dance, elektronikus, flamenco, folk, holiday, inspirational, instrumentális, jazz, latin, metal, musical, new age, pop, rap/hip hop, R&B, reggae, sláger, filmzene, urban latino, vokális és világzenei műfajok egyaránt megtalálhatók. Ráadásul egyes számok több (rádió, koncert, akusztikus, mix) verzióban is hozzáférhetők. A szolgáltatás részeként egyes albumok exkluzív módon, már a piaci megjelenés előtt is elérhetők az UPC egyéni előfizetői számára.

Címkék