Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 15. Az év 136. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739418. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Érintőképernyős karóratelefon – videohívás, hangfelismerés, elegancia

Érintőképernyős karóratelefon – videohívás, hangfelismerés, elegancia
Infovilág

Azért, hogy az LG új karóratelefon kényelmes viselet legyen, a vállalat a vezető gyártók karóráiban használt anyagokat és stíluselemeket alkalmazta a fejlesztésekor. A készülék tokja fémből és ívelt edzett üvegből készült, mindössze 13,9 mm vékony.

A karóratelefon technológiailag éppoly fejlett, mint amilyen elegáns. A világon ez az első érintőképernyős karóratelefon, amely képes a 7,2 Mb/mp 3G HSDPA adatátvitelre, ami a beépített kamera segítségével videohívásra is alkalmas. A méret csökkentése közben az LG nem csökkentette a funkciók kínálatát. Ilyeténképpen azon túl, hogy mutatja a pontos időt, a készülék tökéletesen alkalmas szöveges üzenetek küldésére és telefonálásra. Mindez a telefon 36 mm átmérőjű, LG Flash felületre épülő teljes érintőképernyőjén valósul meg.

A hangfelismerés, amely Bluetooth fejhallgatóval vagy anélkül is használható, megkönnyíti a telefonálást és a telefonkönyv használatát. Kényelmi célból az írott szöveget beszéddé átalakító technológia felolvassa a szöveges üzeneteket és az egyéb tudnivalókat. A telefon sztereó Bluetooth kapcsolatot, a zenei fájlok lejátszásához pedig beépített hangszórót is kínál. A teendők és a kezelés szervezettségéről a telefonkönyv és a jegyzetek menü gondoskodik.

Címkék